Liseberg och Mollösund

Har varit hemma några dagar nu och är tillbaka i den svenska dygnsrytmen igen! Började första helgen med att vara hemma med mormor och Elias medans mamma, pappa och morfar var i Tyskland för att kolla på Axels konserter med skolan. Var sjukt trött hela helgen efter att ha flugit så orkade inte göra särskilt mycket.. 
 
Igår körde ja, Julia, Rebecka och Lina upp till Göteborg för att gå på Liseberg. Uppe i göteborg mötte vi upp Anna och passade på att käka lunch, libanesiskt, innan vi gick in på Liseberg. Var som alltid sjukt kul. Älskar bergodalbanor och sen Atmosfear är ju helt otrolig också! Så härlig känsla att bara falla. 
Efter Liseberg körde vi vidare upp till Mollösund där Anna har hus. Vi köpte med oss lite frukt, ost och lufttorkad skinka till kvällsmat och njöt av skärgården! Grillade s'mores i kaminen sen och det blev ett perfekt avslut på dagen. Sen idag började Lina och jag med ett dopp i havet, de andra fega ur, sen blev det ägg och avocado till frukost och efter lite solning körde vi tillbaka igen! 
Blev rätt många körtimmar med det var det värt. Så underbart med skärgården och svenska sommarkvällar/nätter!!
Nu ser jag fram emot att få sova ut och inte ha något att göra imorgon! Blir första gången sen jag kom hem! 
 
Brunch/födelsedagsfirande med Lina när jag kom hem
 
Glassköp i Bjärred
 
Elias är nöjd för jag gjorde god frukost!!
 
Slänggungan!
 
Middag i Mollösund
 
Mysigt på bryggan!
 
Svenska sommarnätter <3 Detta vr runt midnatt!
 
Årets första dopp.