Årets sista dagar!

Nu är julen slut för detta året och vi är mitt uppe i de dagarna som jag personligen tycker är de konstigaste på hela året, mellandagarna. Det är dagar som bara är på något vis och det är inte helgdagar men känns inte heller som vardagar. Jättekonstigt. Antar att namnet mellandagar förklarar det lite men det är ändå något som jag inte riktigt kan greppa. Det bara känns som dagar man ska vara hemma och göra ingenting på fastän det egentligen är helt vanliga dagar då man kan göra vad som helst..
 
Idag har jag iallafall spenderat hela dagen med att städa och organisera om mitt rum. Var så mycket damm uppe på hyllorna som det var dags att ta itu med. Känner fortfarande hur min hals är irriterad efter att ha stått i det hela dagen. Ommöblering blev det också med mamma och pappas hjälp! Känns riktigt bra! Mitt rum känns mycket frächare och även större när det är såhär! 
 
Nu är det snart dags för nyårsafton och jag har absolut inga planer. Kan vara rätt skönt att inte göra så mycket också! Ska försöka bättra mig och uppdatera mer dagligen men det är svårt när det inte finns så mycket att skriva om. Kommer säkert en årssammanfattning nu imorgon eller så..
 
Sååhär blev rummet. Inte de bästa bilderna kanske men det ger lite uppfattning. Kanske svårt om man inte sett hur det såg ut innan.. 
 
 
 
 
Bilder från Kalkonmiddagen på Juldagen.
Hade på mig en klänning från Topshop som jag köpte i Edinburgh och en skjorta från BikBok som jag fick i julklapp! 
 

Jul Jul Jul

God Jul allesammans.
Då var ännu en Julafton passerad och jag tycker nog ändå det var en rätt lyckad. Vi gjorde inte speciellt mycket hemma och ingen kom men det är rätt skönt så. Det är dock en ganska långtråkig dag för finns inte så mycket att göra och jag gillar inte att inte göra något.. Och jag är inte heller något större fan av julbord så svårt att äta länge.
Men trots det blev det ändå mysigt!
 
Idag kommer mormor och morfar och äter kalkon! Ska bli kul att träffa de och det ska bli gott med kalkon! 
 
Jul-varm choklad
 
Vår gran. Inte så bra bild.
 
Här är en bild på mig i julklädsel. Eftersom det bara blev familjen blev de myskläder.
 
Mamma och Pappa har framkallat en bild på mig på en stor canvas häromdagen. Hör inte ihop med julen men tänkte ändå visa.
 

Picture Perfect

Som ni ser har jag fått ordning på bloggens design nu så det inte längre står "Livet i San Diego" eftersom det är ju rätt så missledande..
Bilderna i headern togs i sommras av Karin Björklund, som fotograferade alla oss barn till pappas födelsedagspresent.
Var riktigt kul att bli fotograferad och resultatet blev superbra. Tänkte lägga upp lite av bilderna här så ni kan ser för er själva.
 
 

Julbak

Har spenderat helgen med att baka julgodis tillsammans med Elias. Det blev Lussebullar, Chokladkola, Knäck, Mariannetryffel, Mozartkulor och ett pepparkakshus.
Pepparkakshuset se ut som vårat hus och vi gjorde det i skala efter ritningarna. Det var inte helt enkelt med det gick! 
Krävdes en hel del tålamod med mycket av sakerna då det var ganska lång koktid på allting och saker som inte ville smälta ordentligt och så vidare, men när allt var klart kändes det riktigt bra!!
 
Elias är redo!
 
Förberedelsena för lussebullarna som blev riktigt goda!!!
 
Koka knäck
 
Elias busunge
 
Pepparkakshuset med fönser och allt :)
 
 

Skottland

Senast jag skrev berättade jag ju att jag och Lina var på väg till Skottland.
Nu är vi tillbaka, eller har varit ett tag glömde bara uppdatera om det nu när jag är så ovan att logga in här... Iallafall är det dags för en uppdatering om hur det gick. 
 
Vi började med att spendera två dagar i Glasgow och det var nog en av de tråkigare städerna jag varit i. Shoppinggatan var riktigt stor och bra dock så jag skulle rekomendera att ta en shoppingresa dit däremot!! Vi var där samma helg som en helikopter crasha i en bar så det var ju rätt så dramatiskt och alla pratade om det i taxis och sånt sen. Den kvällen spenderade vi dock på hotellet med room service så vi var inte berörda av det.
 
På måndagen sen åkte vi vidare till Edinburgh som var själva destinationen för resan. Riktigt mysig stad med alla slott och byggnader. Här var det också mycket lättare att förstå vad alla sa. I Glasgow hade de riktigt mycket dialekt och det var hopplöst, bara nicka och le!
Vi fick in CV till en del ställen men det är ju inte mycket ledigt nu när de precis anställt folk inför jul och nyår.. Är egentligen fortfarande mer sugen på att åka till London dessutom så vi får väl se vad det blir av det hela. Är iallafall glad över att vi åkte eftersom det var en supermysig stad att besöka och så.
 
Sista kvällen åkte vi tillbaka till Glasgow igen för att kolla på en liten konsert på en bar med ett av banden som var på X Factor i år. Hela alltet var så rörigt och oplanerat från barens sida och man hade ingen koll på när det skulle spelas vilket var drygt eftersom det inte precis var ett favoritställe att hänga på. SÅ SJUKT MYCKET JOBBIGA MÄNNISKOR UTAN RIKTIGA KLÄDER! Tillsist kom de på scen iallafall och spelade sitt superkorta set men det var ändå värt det. Duktiga var de också. Sen hade de ett litet Meet&Greet där man kunde ta bild med de och vi bestämde oss för att inte göra det men sen när kön var nästan slut ställde vi oss sist iallafall och fick vår bild! Kollar man igenom albumet är vår bild nog den bästa av alla! PÅ resten av bilderna bara står de där rakt upponer på en rad med folk men vår bild är mycket mer aktiv och ser mer ut som om några vänner skulle ta bild tillsammas. Så det lönar sig heltenkelt att vara de enda med ordentliga kläder på sig och inte bara något trashy skit haha! 
 
Har lite bilder att lägga upp så det kommer här! 
 
Vårt supermysiga hotellrum i Edinburgh
 
Princes Street
 
Waverly Bridge
 
Edinburgh i skymningen
 
Edinburgh
 
Alla byggnade var superfina med sina torn och grejer
 
The Royal Mile
 
Vårt M&G foto :)