Skottland

Senast jag skrev berättade jag ju att jag och Lina var på väg till Skottland.
Nu är vi tillbaka, eller har varit ett tag glömde bara uppdatera om det nu när jag är så ovan att logga in här... Iallafall är det dags för en uppdatering om hur det gick. 
 
Vi började med att spendera två dagar i Glasgow och det var nog en av de tråkigare städerna jag varit i. Shoppinggatan var riktigt stor och bra dock så jag skulle rekomendera att ta en shoppingresa dit däremot!! Vi var där samma helg som en helikopter crasha i en bar så det var ju rätt så dramatiskt och alla pratade om det i taxis och sånt sen. Den kvällen spenderade vi dock på hotellet med room service så vi var inte berörda av det.
 
På måndagen sen åkte vi vidare till Edinburgh som var själva destinationen för resan. Riktigt mysig stad med alla slott och byggnader. Här var det också mycket lättare att förstå vad alla sa. I Glasgow hade de riktigt mycket dialekt och det var hopplöst, bara nicka och le!
Vi fick in CV till en del ställen men det är ju inte mycket ledigt nu när de precis anställt folk inför jul och nyår.. Är egentligen fortfarande mer sugen på att åka till London dessutom så vi får väl se vad det blir av det hela. Är iallafall glad över att vi åkte eftersom det var en supermysig stad att besöka och så.
 
Sista kvällen åkte vi tillbaka till Glasgow igen för att kolla på en liten konsert på en bar med ett av banden som var på X Factor i år. Hela alltet var så rörigt och oplanerat från barens sida och man hade ingen koll på när det skulle spelas vilket var drygt eftersom det inte precis var ett favoritställe att hänga på. SÅ SJUKT MYCKET JOBBIGA MÄNNISKOR UTAN RIKTIGA KLÄDER! Tillsist kom de på scen iallafall och spelade sitt superkorta set men det var ändå värt det. Duktiga var de också. Sen hade de ett litet Meet&Greet där man kunde ta bild med de och vi bestämde oss för att inte göra det men sen när kön var nästan slut ställde vi oss sist iallafall och fick vår bild! Kollar man igenom albumet är vår bild nog den bästa av alla! PÅ resten av bilderna bara står de där rakt upponer på en rad med folk men vår bild är mycket mer aktiv och ser mer ut som om några vänner skulle ta bild tillsammas. Så det lönar sig heltenkelt att vara de enda med ordentliga kläder på sig och inte bara något trashy skit haha! 
 
Har lite bilder att lägga upp så det kommer här! 
 
Vårt supermysiga hotellrum i Edinburgh
 
Princes Street
 
Waverly Bridge
 
Edinburgh i skymningen
 
Edinburgh
 
Alla byggnade var superfina med sina torn och grejer
 
The Royal Mile
 
Vårt M&G foto :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0