London Town

På onsdag förmiddag begav vi oss från Edinburgh till London. I London bodde vi hemma hos Erik vilket var jätteskönt så vi slapp tänka på hotel. 
 
Det var lite problem med planet vid landning så det tog extra tid vilket var drygt eftersom vi bara ville gå och lämna våra grejer. Resten av dagen tog vi det lugnt och gick och käkade på Nandos. Saknar verkligen Nandos hemma. Jag älskar kyckling, och en hel restaurang med bara kyckling är verkligen drömmen!
 
 
 
Dag två i London blev en shoppingdag. Eller en Victoria's Secret shoppingdag åtminstone. Spenderade alldelles för mycket men vad ska man göra. Jag behövde nya underkläder. Köpte även Lou Teasdale's bok The Craft inne på Urban Outfitters och kan säga att jag är jättenöjd med det köpet.
Bortsett från shoppingen tog vi det mest lugnt. Skönt att vila upp sig lite.
 
 
 
Fredagen var en dag full av aktiviteter. Vi hade bokat in oss på Harry Potter Studio Tour vilket vi såg fram emot sjukt mycket. På morgonen sen insåg vi att det fanns billiga Where We Are Tour biljetter till salu för kvällens konsert så vi spontanköpte biljetter och slutate upp på Wembley Stadium framåt kvällen.
Studio Touren var helt otrolig. Jag ville gråta så bra var det. Ni fattar inte hur stort Harry Potter fan jag är. Köpte Butterbeer i solen också och det var bara allmänt PERFEKT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Harry Potter studiosarna var det dags för konsert igen. Vi kom dit efter dörrarna hade öppnats men lyckades änå komma fram långt fram. All skidåkning och trängsel i liftköar har lönat sig! 5SOS var suveräna igen. De var bättre röstmässigt i Edinburgh, man kunde höra att de var lite trötta i London, men jäklar vilken show! Riktiga små rockstars uppe på scenen. Inte varja dag man får chansen att spela Wembley Stadium men de gjorde det hur bra som helst. One Direction var bättre röstmässigt denna gången. Harry var inte längre sjuk!! Vi stannade dock inte hela deras set för det är väldigt samma. 5SOS är alltid kul att se, skulle kunna se varje konsert hela turnén utan att tröttna för de är så bra performers, 1D däremot är lite för inövat. Sen är det ju inte 100% min musiksmak heller. 
 
 
 
 
Sista dagen stack vi till en musikfastival som Erik tipsade om. Det var väll rätt så OK, kände inte igen någon av artisterna och de hade inte riktigt lyckats med ljudsystemen så man hörde väldigt mycket mellan scenerna vilket gjorde det rörigt och noisy.. Stannade en stund innan vi åkte tillbaka och började packa ihop för att sen flyga hem tidigt morgonen därpå.
Mycket lyckad vecka. Älskar att resa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0