Little Miss Mörkrädd på kvällspromenad

Just nu är jag jättepigg och sitter och väntar på att min energi ska försvinna men för tillfället känns det som jag lätt skulle kunna vara uppe hela natten... Fruktansvärt störigt, speciellt eftersom jag vet att jag inte alls kommer vara lika pigg när jag vaknar imorgon om jag fått under 8 timmars sömn. Vilket jag kommer få eftersom klockan ringer om 7h och 58 min. Igårkväll vart jag supertrött och försökte gå och lägga mig i tid men det resulterade bara i att jag inte kunde sova och vaknade flertalet gånger så nu försöker jag vänta in att bli riktigt trött istället.. Ni bryr er säkert inte ett dugg om min sömn så moving on..
 
Idag har jag haft 3 lektioner. Första var ekonomiprovet. Tror det gick bra, kändes ganska enkelt men vem vet. Innan provet bjöd Haein mig på en Caramel Macchiato och innan det hade jag redan druckit en stor kopp te så när jag nästan var klar med provet var jag så kissignödig att jag trodde jag skulle dö. Bokstavligen. 
 
Jag vet inte om jag har berättat det här men precis i början av terminen berättade jag för pappa att det var en tjej i min ekonomi som hade likadan väska som mig och tog samma buss på morgonen varpå han svarar det kanske är din dubbelgångare vilket jag sa nej till eftersom vi inte var det minsta lika. Denna person var Haein och hon har visat sig vara mer eller mindre den sydkoreanska varianten av mig själv (eller tvärtom kanske eftersom hon trots allt är äldst). Varje dag upptäcker vi nya saker vi har gemensamt som till exempel bägge älskar Harry Potter, gillar samma klädaffärer/märken, älskar stranden, är internationella studenter, har föräldrar som jobba i samma branch, kollar på samma TV-serier osv. Tycker det är lite kul hur vi kan komma från två helt olika delar av världen men vara så lika varandra.. Då känns jorden ganska liten.
 
Något annat kul är mina vänner från min Personal Growth klass som tycker Sverige är det mest intressanta någonsin eftersom vi firar kanelbullens dag och våffeldagen och därför handlar våra högtider om mat något de inte gör i USA enligt de. (Men hallå glömde ni thanksgiving nu? Det är väll ganska mycket mat involverat, och halloween är godis godis godis) 
Iallafall har mina föräldrar snälla som de är skickat ett paket med svenskt godis och nu vill de att jag tar med paketet till skolan så vi kan öppna det tillsammas. Anledning: "It will be like Christmas, but swedish!!!!!!!!!!!!!"
De är roliga de!
 
Sista lektionen var psykologi, inget speciellt. Prov nästa vecka som jag inte ens behöver räkna eftersom allt annat gått så bra så ska nog lägga mest fokus på mitt termpaper även om jag säkert kommer plugga och få jättebra på detta provet med bara för att! Blivit världens seriösaste när det kommer till skola, inte för det är negativt på något vis! Det är bra, känner mig smartare än någonsin!
 
Nu efter skolan har jag ätit lunch, bistrobox på Starbucks denna gången protein boxen som också var god. Därefter såg jag en film och tog det lite lugnt innan det var dags för nästa måltid. Fick lite pluggat men inte jättemycket. Denna veckan är en lugn vecka. Klockan halv 9 bestämde jag mig för att köpa frozen yogurt och sen gå en promenad för jag var så sjukt pigg. Eller mitt stämpelkort hade nått 10 så fick en gratis FroYo faktiskt! Sen gick jag 6 km i rask takt. Det är inte mycket gatlampor på Coronado men Little Miss Mörkrädd klarade det väldigt bra. Så härligt att gå längs stranden och höra vågorna i det sköna sommarkvällstemperaturen. Eller det är faktiskt lite kallt på kvällen, men shorts och en hoodtröja är lagom. Nu har jag varit tillbaka i över en timme och känner att jag hade kunnat gå samma runda igen. Men borde sova, iallafall försöka snart! 
Kommer lite bilder iallafall!
 
Har föresten köppt biljett till Haunted Trail nu! Köpte till inträde till deras labyrint som heter the eXperiment och ser om möjligt ännu läskigare ut. Det är som nämt en labyrint och det kan ta sin tid att hitta ut... Ska ändå bli kul!
Har också köpt konsertbiljetter till All Time Low på torsdag så mycket kul saker att se fram emot kommande dagar!!!!!! 
 
Favoritkombinationen: Naturell yogurt, jordgubbar, mango och browniebitar! Inte så onyttigt och supergott!
 
Älskar att gå bort till Ferry Landing sidan där man kan se Downtown lysa upp i mörkret. Känns så skönt att vara utanför, så fridfullt att kunna se på avstånd!
 
Här har någon gått all in med sitt Halloweenpynt!
 
Mer pynt, lite festligt med alla husen som är klädda i alla möjliga dekorationer!
 
Fullmåne ikväll och det var allt som lös upp på min promenad. Man ser väldig bra dock eftersom man inte bländas av gatlampor och man kan se alla stjärnor! Riktigt mysigt!
 
Ser det inte härligt ut med alla palmträdssiluetter i kvällsmörkret?
 

Inte särskilt händelserik dag inte..

Idag har inte något särskilt hänt. En lektion i skolan, intressant som vanligt, sen åkte jag tillbaka och gjorde mest ingenting. Har pluggat för mitt prov osm jag har imorgon och ätit men det är allt. Inte riktigt på humör för att göra något idag, har varit ganska trött och nu ska det bli skönt att äntligen få krypa till sängs och hoppas på att morgondagen bjuder på lite roligare aktiviteter. 
 
Det har varit riktigt kyligt på morgnarna nu senaste veckan. Ner mot nästan 10 grader.. Lite jobbigt att välja kläder när det är 10 på morgonen och 25 när man lämnar skolan!! Oftast trotsar jag morgonkylan och klär mig för värme men ibland så blir det jeans och långärmat iallafall!
 
Jag har inte mycket mer att säga idag. Ska försöka sova nu för känner att min huvudvärk börjar komma tillbaka.. Hatar huvudvärk.

snabb uppdatering..

Blir ett kort inlägg nu. Har världens huvudvärk som verkligen dunkar i hela huvudet så kan inte riktigt koncentrera mig på datorskärmen.. 
 
Igårkväll var jag ju på Halloweenparty. Det var sådärkul, ingan av oss kände någon och alla andra verkade känna varandra så vi stannade inte kvar så länge. Istället bestämde vi oss för att åka in till Downtown och köpa glass men sen ångrade vi oss eftersom alla var så trötta så nu blir det glass efter Haunted Trail på onsdag istället! 
 
Imorse gick jag upp en timme tidigare än vad jag borde vilket har resulterat i att jag varit ganska trött. Har dock haft massa energi samtidigt men inte kunnat komma på lämplig aktivitet för att bli av med den. Gick 5 km på förmiddagen innan jag köpte med en varm baugett plus lite frukt och gick ner till stranden. Låg där i 3-4 timmar och det var där någonstans min huvudvärk kom. Badade faktiskt idag och det var inte allt för kallt, ganska skönt faktiskt! 
 
Efter det har jag handlat, pluggat, spelat gitarr, duschat och ätit. Inte så händelserik dag. Imorgon är det ny skolvecka igen! Tiden går verkligen snabbt snart november och allt! Ska börja köpa julklappar nu så jag slipper trängas med alla i december, så till alla ni som förväntar er julklappar eller andra beställningar: Det är dags att skicka en önskelista/beställningslista nu!
 
Nu klarar inte mitt huvud mer, måste försöka sova. 
 
 
 
Så här var min dag idag, hur var eran?

Halloweenparty

Idag har jag legat på stranden i sådär 3-4 timmar. Riktigt skönt! Tog med mig en bistrobox från Starbucks, samma som igår, till lunch och det var precis lagom! Köpte även lite frukt som ett eftermiddagssnack! På vägen hem fick jag sms från Haein att mitt paket hade kommit så nu har jag fått min Alice utklädnad! Passar perfekt! 
 
När Haein och Jason kom förbi med mitt paket passade de på att fråga om jag ville följa med de till ett Halloweenparty senare ikväll och jag sa såklart ja eftersom jag inte har något bättre för mig! Perfekt att min utklädnad kom i tid då! Nu sitter jag helt klar och väntar på att de ska komma och plocka upp mig om cirka 30 min. Egentligen är det inte Halloween förens på onsdag ju men det är inget skollov över halloween som det är hemma därför blir det bättre att fira på helgen! Men på själva halloween ska vi gå Haunted Trail. Lite lagom på en onsdagkväll när man har fulldag i skolan dagen efter!
 
Jag som Alice i Underlandet! Måste själv säga att jag tycker det blev väldigt bra!
 
Här kan ni se hela klänningen, har även vita knästrumpor och svarta ballerinaskor men hade inte på de när jag tog bilden.
 
Perfekt strandlunch
 
Är det bara jag eller ser dess blommorna ut som fåglar. Varje gång jag ser en tänker jag att det är fålgelblommor!
 
 

Lazy Day..

Lazy day idag minst sagt! Tog sovmorgon vilket var mycket skönt sen prata jag med mamma & pappa och sen mormor & morfar på skype och tog det väldigt lugnt hela morgonen. Framåt halv 12 gick åt jag en lätt lunch på Starbucks som bestod av moröttsstavar, gurka, minitomater, crackers, getost och tzatziki. Precis lagom. Efter det satt jag ute i solen en stund och sen gick jag ner till stranden och gick längs vattnet. Underbart väder! Imorgon ska det bli ytterligare lite varmare än dagens 28°C. Kanske lägger mig på stranden en stund isåfall. 
 
Efter promenaden har jag pluggat lite, sett en film, ätit kvällsmat, sprungit och köpt en stor portion Frozen Yogurt att äta medans jag såg film. Och det är ungefär vad som har hänt idag.
Skicka nyss en lång lista på godissorter mina föräldrar ska få skicka hit. Inte så mycket för min egna skull utan snarare för alla de som vill smaka! Personligen är jag inte så förtjust i godis. Bara choklad och helst peanutbuttercups så det är lite salt också. 
 
Klarblå himmel och 28°C i slutet av oktober, kan man annat än älska det?
 
Solen glimmar längs Stilla Havets yta! Älskar verkligen stand och hav! 
 
Lite Halloweenstämning med fönstermålningar på många av fönster på affärerna längs Orange Avenue!
 
Älskar ljusen på B&B. Är ju ganska mörkrädd så känns skönt att det är upplyst om man är ute när det är mörkt. Som idag när jag köpte Frozen Yogurt!

The Perks Of Being A Wallflower ❤

Lång dag idag. Började med skolan såklart. Ekonomin stannade jag på i 30 min för det var bara frågestund inför provet. Jätteonödigt. Det har varit Transfer Fair på skolan idag så jag gick runt och kollade lite. Det är ju inte aktuellt riktigt ännu men man måste ändå vara medveten om vad som krävs. Tog lite SDSU brochyrer och så. Personal Growth var som vanligt kul. Vi har fått i uppgift att prova något vi inte brukar göra. Som att göra något från en annan kultur etc. Några exempel var att gå till ett tempel av en religion man inte utövar själv, prova meditation/yoga, göra en aktivitet till exempel hoppa fallskärm föreslog någon. Känner personligen att hela mitt liv är annorlunda jämfört med vad som är vanligt för mig eller vad jag växt upp med. För även om det inte är raka motsatserna så är det ju helt klart skillnader. Sverige är lite mindre. Får tänka lite så kommer jag väl på något kul!
 
Efter skolan så åt jag lunch, köpte en varm baugette med kyckling, pesto och fetaost. Jättegott. Sen blev det lite pluggande innan jag gick på bio. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer gå på bio ensam i hela mitt liv men hoppsan hejsan det gjorde jag och jag måste säga att det var ganska skönt. Biosalongen var jättemysig och inte så stor vilket var skönt. Det var bara jag och 5 till som såg filmen så det var också underbart. Såg the Perks of Being a Wallflower. Den är baserad på boken jag nyss läste om någon missade det. Filmen var bra men boken var bättre. Det var författaren själv som skrivit manus och regisserat filmen men jag tycker ändå det var lite saker som saknades. Det gick också lite snabbt precis i början men den var fortfarande bra. Boken däremot - fantastisk!
 
Efter filmen har jag ätit soppa till kvällsmat och nu ska jag ta en kopp te och ett bubbelbad som avslutning på veckan. För min helg börjar ju redan på torsdagskväll. Har föresten packat upp allt så ni får lite bilder på mitt nya rum. Det är inte stort men jag behöver inte så mycket plats heller.
 
Mitt nya rum sett från dörren
 
Mitt nya rum sett från sängen
 
Brochyrer från Transfer Fair
 
Alla möjliga skolor var där, allt från San Diego skolorna till Grand Canyon, till Berkley, till New York Film etc !
 
Här fick jag betala 10.50$ för min biljett det är ganska exakt 70kr. Hemma kostar det åtminstone 120.. Helt sjukt dyrt egentligen..
 
Hur mysig var inte biosalongen? :)
 
 

Det går bra här borta! :)

Imorse vakana jag lite smått chockad över varför min telefon var på fel sida av sängen innan jag insåg att jag hade flyttat. Lite kul ju! 
 
Började dagen med jättegod grekisk yogurt med kokossmak!! Ny favorit!! Efter det var det skola såklart eftersom det är onsdag och jag går i skolan på vardagar, utom fredagar förstås. Hade bara en lektion som vanligt och vi fick tillbaka våra prov. Jag fick 124/125 så 99% och det var bäst av alla! Litet snille man har blivit här borta! Vår lärare sa till alla att 99% var högst och jag hade fått det och fick en aplåd av alla och massa bara gratulerade och sånt efter. Jag tänkte bara "well this is awkward". Fast också lite kul, jag gillar ju att vara bäst på saker! Förövrigt är det ett väldigt maskulint drag att vara tävlingsinriktad har jag lärt mig och enligt en lista så har jag en väldigt androgyn personlighet. Tack så mycket för den. Har de sett mig, jag älskar att shoppa, måla naglarna, sminka mig, locka håret, sjunga så högt lungorna klarar till Taylor Swift, gå i klänningar (helst med blommor på), kolla på chick flicks osv. Obviously har jag en väldigt girly personlighet. Men nej bara för jag gillar att tävla och vara aktiv så tycker inte forskare det. Screw them.
 
Efter skolan stack jag till Horton Plaza för att kolla på kläder och hittade äntligen iallafall en cardigan. Köpte också svarta ballerinaskor till Halloween som jag antagligen aldrig kommer använda igen efter det. Och just det lösögonfransar till Halloween och ljusrosa nagellack! Sen köpte jag en smoothie på Jamba Juice och de lyckades få Matilda till Melinda vilket är totalt efterblivet för det låter inte ens likt. Smoothien var god men inget slår Naked Juice Bar på Nova! 
 
När jag kom tillbaka igen hade jag huvudvärk så efter en liten pratstund med mina föräldrar gick jag för att införskaffa näring aka en panini på Starbucks och en Iced Caramel Macchiato! Supergott! 
 
Sen har inte mycket mer hänt, har ätit och varit på internet och sjungit lite och så! Målat mina naglar! :)
 
När jag har packat upp alting kanske det kommer lite bilder på mitt nya rum :) 
Nu ska jag duscha! 

Äntligen flyttat tillbaka !!

Idag var det äntligen dags att flytta tillbaka igen! Riktigt skönt! Bor i ett annat rum nu och hittills gillar jag det! Hade lite problem med kylen först som inte ar kall men på något magiskt sätt fick jag igång den! Dett är massa speglar i badrummet vilket uppskattas och det finns mer garderobsplats att få undan väskor på. Tyvärr är här mycket mindre lådor att lägga kläder i och jag måste komma på en smart lösning så jag kan hålla ordning. Får i värsta fall ha vissa grejer i en väska men får se hur det löser sig!
 
Skolan idag har varit bra som vanligt, quiz på ekonomin gick säkert bra brukar få alla rätt så. Sen Personal Growth, gosh har saknat det den korta veckan som lektionerna var inställda! Människorna som tar den kursen är så härliga dessutom! Nu vill alla att jag ska köpa med mig svenskt godis hit efter jul! Hur de kom på det har jag ingen aning om men jag lovade att göra det iallafall! Om de bara visste hur äckligt allt svenskt godis är... Det är inte precis Swedish Fish och Peanutbutter cups... Vi fick en uppgift att skriva ner exakt timme för timme vad vi gör i en hel vecka. Faktiskt halvtimme för halvtimme. Intressant! 
Psykologi sista lektionen inget speciellt sen åkte jag tillbaka och flytta mina grejer!
 
Nu under eftermiddagen/kvällen har jag köpt mat, tagit ett långt bad och mest tagit det lugnt. Började packa upp lite men kom inte så långt, var ganska trött redan. Eller har kollat på svenska hollywoodfruar såklart! Herregud Gunilla säger jag bara, hon måste ju ha någon form av psykisk störning. Hon har verkligen ingen verklighetsuppfattning! Isabell Adrian och Maria Montazami däremot är ju mina favoritmänniskor i hela världen. Nästan. Såg också Pretty Little Liars Halloween special, lite småläskigt minst sagt.. 
 
Idag hade jag en sån dag när man känner sig oerhört oattraktiv men har fått kommentarer att jag så extra söt ut. De sa säkert det för att de såg att jag hade en ful dag och förtjänade lite snälla ord. Fick också här att jag såg lite rockstar-ish ut. Fråga mig inte hur för jag hade en musse pigg tröja.
 
Hur fin blev inte min kalendar efter att jag satte på ett av klistermärken jag fick av mamma och pappa?

Variation av varma drycker

Herregud jag var inte redo att vakna när det var dags att gå upp i morse. Så går det när man missar alla chanser att sova ut på helgen. Började med en kopp te på morgonen, sen en kopp till såfort jag kom till skolan innan provet, efter provet en caramel macchiato och efter det började jag känna mig lite piggare iallafall. Provet gick bra, eller jag får resultatet på onsdag men seriöst kändes som det kanske till och med blir alla rätt! Woho! Förövrigt fick vi även tillbaka våra läxor som gick ut på att man skulle läsa två fall och identifiera vad de hade för åkommor och fylla i Axis I-V precis som man diagnostiserar på riktigt. Jag fick med alla punkter och hade inte lagt till något som inte skulle vara där, det enda som inte var helt rätt men nära var nummer på GAF-skalan men det tar ett helt år med bara träning om det för att lära sig sätta rätt nummer så nu sätter vi bara för skojs skull.
 
Efter provet hämtade Patricia mig på skolan så åkte vi till Balboa Park för lunch på the Prado medans jag hjälpte henne att översätta bitar ur en Elsa Beskow-biografi. Åt hamburgare och sen en chokladig efterrätt plus en kopp varm choklad! Så idag har jag druckit te, kaffe och varm choklad, variation på de varma dryckerna. Det var en trevlig lunch och fick lite fickpengar!
 
När jag kom hem bestämde jag med Vickie om flytten imorgon eftermiddag. Allt är städat och fixat här nu så behöver inte tänka på det! Skönt! Efter det värmde jag en kopp te till (seriöst ni fattar inte hur kissnödig jag varit hela eftermiddagen och kvällen efter alla dessa vätskedrivande drycker). Läste ut the Perks of Being a Wallflower. Bästa boken jag läst någonsin. Plötsligt förstog man varför han var som han var och det fick en verkligen att tänka. Funderar på att läsa om den direkt igen bara för att snappa upp alla saker man inte märker första gången. Jag älskar att läsa och speciellt böcker som får en att tänka! Tror jag måste åka och skaffa lite fler böcker, eller kanske det är dags att skaffa ett bibliotekskort!! 
 
DEt är vad som hänt idag. Inte något speciellt kanske men så kan det vara. Imorgon har jag ett ekonomiquiz. Man får ju använda boken och prata med varandra så oroar mig inte så mycket över det. Brände min tunga på den jätteäckliga färdigmaten jag skulle ätit till kvällsmat. Slängde den istället. Åt lite jordgubbar ändå sjukt mätt efter lunchen så.. 
 
Såg ett höstigt träd idag, fick mig att känna som det kanske är höst iallafall! :) Senaste dagarna har ju faktiskt varit lite småkyliga och man har fått använda höstkläder. Jag gillar faktiskt hösten och framförallt höstkläder och sålänge det inte blir kallare än såhär så är jag helt okej med det! I helgen ska det dock bli sommarvärme igen vilket jag gillar ännu mer! :)

Flyttad flytt och bilar.

Blev ingen flytt idag. Vickie ringde imorse och bad mig stanna här två dagar till. Hur känns det? Jobbigt. Först och främst vet ni hur mycket jag hade sett fram emot att flytta tillbaka och för det andra så har jag redan packat ihop allt så nu måste jag packa upp kläder och tandborste igen, för det tredje så missade jag chansen att sova ut imorse som jag hade behövt tack vare att jag inte fått någon information och därmed gick upp 8, slutligen hade jag handlat och planerat så maten skulle räcka precis nu fick jag åka och handla för 2 dagar bara vilket resulterade i färdigrätter..
Det värsta är nog packningen. För mig känns det så jobbigt att jag nästan åkte och handlade nya kläder för två dagar så jag skulle slippa packa upp. Det är kanske inte smart men min hjärna fungerar så. Samma om jag åker till London eller New York, då packar jag med ett eller två ombyten och köper resten så jag kan ta med mycket hem. Kanske gör jag det imorgon för kan gå i samma kläder som idag en dag till iallafall.
 
Något positivt hände iallafall när jag fick tid över nämligen att jag, Anita och Jim kunde åka och kolla på bilar! Vi åkte till National City och gick runt bland olika dealers. Tyvärr är nästan allt över min prisklass men man såg lite vad som fanns iallafall. Ska kolla på Craigslist och se vad där finns! Längtar tills jag får min egna lilla bil iallafall så jag kan köra runt och göra vad jag vill utan att behöva vara orolig för att inte kunna komma hem. Till exempel gå på konserter! 
 
På vägen tillbaka skulle vi stanna på In-N-Out och köpa hamburgare. Världens godaste! Anita och Jim säger att det är som en liten guldgruva och de alltid håller utkik så de kommer ihåg var de ligger när de ser någon. Tyvärr var det omöjligt att ens komma in på parkeringen för det var ca 30 bilar i kö till Drive-thru... Helt sjukt, inte ens lunchtid! Det måste varit något speciellt! Istället körde vi upp till North Park och sen Hillcrest för att hitta något Diner som inte låg där längre så såg vi ett Pinkberry men fanns ingen parkering så det sluta med att vi köpte frozen yogurt på Coronado istället. 
 
Nu ikväll har jag totalt misslyckats med mitt hälsosamma liv och satt i mig en pizza som borde varit två portioner. Därefter en stor kanelbulle/donut och en kopp grönt te. Grönt te är dock nyttigt. Inte konstigt jag var hungrig efter att idag bara ätit en grekisk yogurt, en frozen yogurt, minimorötter och sen lite cinnamontoast (utan socker dock). Det är typ så mycket man bör äta till frukost bara. Detta tack vare att flytten blev flyttad och jag inte hade någon mat. 
Nu har jag stört ont i magen antagligen tack vare världens glutenchock. Och snabba kolhydrater! Sånt jag annars inte äter så mycket av.
 
Nu ska jag plugga vidare för mitt prov som jag har imorgonbitti. Känner att jag är lite efter i pluggandet men det ska säkert gå bra ändå! Imorgon ska jag också översätta mer saker. Lättförtjänta extra pengar minst sagt! Hoppas vädret vänder snart för jag gillar inte att frysa och under 20 och regn är lite väl kallt... Om det fortfarande är dåligt imorgon blir det dock ett Stabucksbesök med Haein vilket är trevligt såklart! :)
 
Tjockismat till tusen. Nåväl ibland får man fuska lite.
 
Jag har alrig packat mer ordentligt så måste jag såklart packa upp saker igen. Inte okej.

Packa packa packa...

Idag kan man tro att istiden har kommit tillbaka för så kallt har det varit.. Temperaturen har legat på 20 °C de varmaste stunderna av dagen och himlen har varit täckt av gråa moln. Kom lite regn en stund också. Imorgon ska det inte bli mycket bättre men sen framåt veckan blir det bättre och nästa helg ser ut som det blir upp mot 30°C igen! Kanske blir ett strandbesök isåfall.
 
Idag har jag inte gjort någonting mer än att packat ihop alla mina grejer. Imorgon ska jag flytta tillbaka till Cherokee Lodge igen och det ska faktiskt bli väldigt skönt! Men jag är klart nöjd över att ha bott gratis i en månad! Packa är dock något utav det tråkigaste jag vet om inte det allra tråkigaste. Nu är det iallafall gjort och mycket ordentligt dessutom! Pluspoäng för det! 
 
När jag tänker efter har jag faktiskt gjort en sak idag nämligen beställt en Halloweenutklädnand! Älskar att Halloween är så stort här för att klä ut sig är bland det roligaste jag vet! Förra året var jag en superhjälte. Jag gjorde ingenting utan jag och Lina klädde bara ut oss för skojs skull! I år ska jag vara Alice i Underlandet, har velat det länge så kul att äntligen få chansen. 
 
Är väldigt sugen på att cykla till Starbucks och köpa en varm dricka och kanske till och med unna mig en kaka men känns så himla kallt. Får bli en annan dag. Från och med imorgon bor jag ju närmare igen! 
 
Nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga för mitt prov på måndag. Gosh hade verkligen känts bättre om jag hade ett litet snack men allt jag har är morötter. Men det är faktiskt jätteonödigt så jag tror jag struntar i det. Min kropp lär överleva utan det. 
 
Årets utklädnand
 
Föra årets utklädnand!
 
 

Shop til you drop ♥

Idag kom jag och Haein äntligen iväg till Fashion Valley! Jag behövde fina varma tröjor, köpte såklart inte en enda. Men jag såg ingen jag ville ha. Kanske få ta en snabbis till Horton Plaza någon dag. Däremot köpte jag som alltid 5 för 26 trosor på Victoria's Secret, världens skönaste! Köpte också en chargers-tröja (måste ju stödja San Diegos lag lite) och ett mobilskal från VS. Sen på Forever 21 hitta jag gosiga strumpor, vilket jag faktiskt planerat att köpa eftersom mina fötter alltid är säker 10 grader under min kroppstemperatur, och ett par skor. I en liten affär som sålde San Diego grejer och småsaker köpte jag ett armband gjort av turkos som enligt lappen är mitt sjärnteckens ädelsten. Eller rättare sagt en ädelsten som ska vara bra för något om man är tvilling. Det var iallafall fint och får mina ögon att se blåare ut om man håller upp handen. Haein köpte också ett fast för hennes stjärntecken. 
 
Vi åkte även inom Party City och provade utklädnander, tyvärr hitta vi inga vi ville ha. De som vi ville ha måste man beställa online så kanske får göra det. Halloween är ändå viktigt! På Halloween ska vi åka till Balboa Park och gå deras Haunted Trail. I mörket. I en park. Jag kommer dö. Ska bli kul men herregud jag är redan nervös! Såg lite bilder på hemsidan och seriöst jag kan inte förstå att jag ska utsätta mig för detta. Kolla själv här! De varnar att om man har hjärtproblem bör man inte gå.. 
 
Vi gick även in i Disney affären i Fashion Valley och där fanns ett Perry gosedjur. Jag vill ha! Jag älskar Perry. Phineas och Ferb överhuvudtaget är det bästa! Lite kul var att Haein peka på en tröja och sa kolla denna så cool så jag vänder mig om och det var givetvis en Perry-tröja som jag själv äger! 
 
Som ni förstår har det varit en bra dag!! När jag kom hem blev det mat, dusch och en film. Såg Cyberbully med Emily Osment. Har ni inte sett det rekomenderar jag den. Den är väldigt bra och återspeglar en verklighet av hur det är att växa upp i en generation med internet. Det är på riktigt och det är lätt att sitta bakom en dator och skicka anonyma elaka meddelande till andra, för enkelt. SKa inte skriva en hel uppsats här om nätmobbning men se filmen om ni har tid. Den är bra.
 
 
Go Chargers! :) Ni kan även se mitt nya mobilskal i mittenbilden. Alltså det gröna. Och armbandet! Och sockarna på första bilden fast inte så tydlig! Självklart också min lila vovve från PINK som är det sötaste någonsin. 
 
Skorna. Och nej det är inte vinterskor. De är fördet första inte fodrade och för det andra perfekt för höstoutfits. De är också långsmala i foten vilken är perfekt för mina fötter!
 
Tänkte jag kunde passa på att visa vilken Perry-tröja jag menade. Hoppas ni uppskattar bilden.
 

Dagens höjdpunkter 1, 2 & 3.

MINA LAKAN OCH ÖRNGOTT OCH KUDDE OCH ALLT VAD DET HETER HAR KOMMIT!!!!! Glad tjej! :) NI fattar inte hur länge jag spanat in de. Kan ju berätta att jag såg de första gången för minst ett år sedan och sen dess har jag haft ögonen på de. Det var dagens höjdpunkt nummer 1. 
 
Efter nattens storm var jag minst sagt trött när jag kom till skolan, missade först bussen och kom fram sista sekunden. På ekonomin fick vi tillbaka våra quiz. Jag fick 20/20. Förvånar mig själv med min egna smarthet. Faktum är att mina resultat gör mig extremt motiverad att plugga för det känns bra att få tillbaka prova med så höga resultat. Detta är en form av Operant Learning och resultaten är positive reinforcement och där använde jag plötslig mina nya kunskaper i riktiga livet.
 
På ekonomin släpte han oss efter bara 30 minuter för vi är klara med allt inför nästa prov. Innan dess ska vi dessutom ha ett quiz. Hans system är lite udda men definitivt ett såkallat easy A. Hoppas nu jag inte får ett B och skriver här att det är hur lätt som helst.. Lite irriterande att vi inte gjorde något vettigt på lektion när jag var dödstrött och man kan mejla honom och säga att man inte kommer så får man inte frånvaro.. Det negativa ledde dock till något positivt nämligen en lång pratstund med Haein som också hade långt mellan sina lektioner. Vi köpte lattes på starbucks och satte oss i kafeterian i 1,5 timme. Vi prata om allt möjligt och här kommer det roliga, vi sitter och pratar om Disneyland och så säger hon: "Om det är något ställe jag verkligen hade velat åka är det till Universal Studios i Florida där de byggt upp Hogwarts och massa från Harry Potter". Seriöst! Det är på min bucket list! Ni minns säkert hur jag senast igår skrev att jag önskade jag hade en vän här som gilla Harry Potter, uppenbarligen har jag det! Dagens höjdpunkt nummer 2.
 
Vi bestämde också att imorgon ska vi försöka komma iväg till Fashion Valley för some serious shopping! Hej Victoria's Secret, Forever 21 & Hollister! Vi ska också åka innom Party City och kolla på Halloweenutklädnander! 
 
Sista lektionen idag lärde jag mig att barn mellan 2-7 hellre tar två halvor snarare än en hel av något för deras hjärnor är inte utvecklade nog för att förstå att det är lika mycket utan de tänker att 2 är fler än en. Jag tror min hjärna stannade där i sin utveckling, för när jag cyklade till affären idag för att köpa något litet kvällssnack valde jag tre minimuffins istället för en stor för det kändes bättre. Fast egentligen var det nog inte för att det var mer utan snarare att efter tre är man verkligen nöjd och inte vill ha mer men efter en kanske man fortfarande är sugen. Har redan ätit två och gud så goda de var! Tillsammans med en kopp grönt te med granatäpplesmak som en kille från en av Haein's kurser rekomenderade. Han hade faktiskt med två påsar så vi fick varsen. Kommer definitvit köpa sånt i fortsättningen!
 
Föresten ska jag flytta på söndag nu istället och Vickie och Seth ska hjälpa mig. Hon hörde nyss av sig. Känns skönt för hade först bett Eric om hjälp eftersom han har bil men försöker ta lite avstånd för han är jobbig för han smsar hela tiden och jag gillar inte jobbiga människor eller att smsa plus att vi har ungefär 0 saker gemensamt. Att de hörde av sig på kvällen var dagens höjdpunkt 3! Hoppas det inte gör mig till en dålig människa att jag tyckte det var skönt att kunna säga att jag inte behöver hjälp och inte heller kan ses denna helgen. (eller någonsin igen, fast det sa jag inte) Om han inte förstår hinten funderar jag på använda min nödfallslösning att säga att jag bestämt mig för att åka till Sverige igen och att mitt nummer försvinner i månadsskiftet. Är det väldigt hemskt av mig? Den lösningen kom jag på idag och den är smart den! Jag är en ganska associal människa ibland men det är okej. 
 
Nu ska jag gå och kolla min tvätt! Seriöst tvättmaskinen suger här. Den är enkel att förstå och är snabb men känns inte som den tvättar så bra...
 
ÄNTLIGEN!
 
Mina goda miniblåbärsmuffins!
 
Hittade denna bilden i min dator från i sommras, tycker den är lite cool, ser lite dramatiskt ut med molnen och så.. Har inget med San Diego att göra men ändå!
 

Storm

Det är mitt i natten här men jag kan inte sova för det är världens jäkla storm ute. Låter bokstavligen som om någon fösöker bryta sig in i huset. Det är en dörr någonstans som står och slår men kan inte lista ut var. Det suger. Jag är skiträdd ärligt talat. Låg i 20 minuter i min säng och ville bara härifrån så mycket lät det. Nu har jag lyckats få i öronproppar men det hjälper inte mot dörren som slår.. Ttror jag måste gå en sväng till för att försöka hitta den.. Kan vara tvättstugan. Ush, önskar bara att jag inte var helt ensam.. ♥

Blir inte mycket sömn inatt det kan jag lova... Hoppas verkligen den drar över lika snabbt som den kom..

Love Pink ♥

Jag är sjukt sugen på att se alla Harry Potter filmer men tyvärr befinner sig min box exakt 9130.811 km härifrån. Jag mätte på en karta, med address och allting så det är ett väldigt exakt nummer. Jag antar att jag kan se de online om jag vill men känns inte riktig likadant. För övrigt är det tråkigt att ha ett filmmaraton själv men känner ingen i San Diego som gillar Harry Potter och skulle vara intresserad.. Inte vad jag vet iallafall. Var är mina kära vänner Ellen och Anna i detta läget? De hade absolut uppskattat idén!!
 
Anyways, idag har jag haft en lektion. Vi har fått en utmaning att inte äta fast food på 14 dagar. Detta inkluderar all färdigmat, starbucks, osv. För mig inte så svårt! Äter inte så mycket snabbmat det skulle vara drickor från starbucks som jag kommer sakna. Om man inte/knappt äter fast food kunde man dock välja att göra en annan lifestyle change till exempel träna mer, plugga mer osv. Sen måste man skriva om det och hur det påverkade en fysiskt, psykiskt, ekonomiskt och tidsmässigt. Det ger 25 extra credit poäng! Ska bli kul!! 
 
Efter skolan så gjorde jag först lite styrkeövningar innan jag gick en 5km powerwalk. Det var 33°C när jag gick så blev minst sagt svettigt!!! Väldigt skönt efteråt då! Åt en sen lunch efter träningen, sallad igen! Supergott! Är redan hungrig igen så ska äta lite kvällsmat. Känns verkligen att det tog på kroppen att träna i värmen och att jag behöver energi men det är en härlig känsla! Ska börja tvätta lite också eftersom mina föräldrar säger att jag måste.. Min plan var att tvätta allt på fredag och sen flytta på lördag. Tydligen hinner kanske inte allt torka då så får väll börja nu med jeans och sånt som ska självtorka, vilka plagg det nu är.. 
 
Imorgon är det torsdag och veckans sista skoldag! Något kul som händer är att mina lakan som jag beställt från PINK kommer! PERFEKT!! Sen är det flytthelg och plugghelg för på måndag har jag prov igen. Har inte så mycket mer att säga idag hahh.
 
Eller jo just det. Jag har ett stort dilemma angående huruvida jag ska se säsongspremiären av America Horror Story ikväll eller vänta tills jag är hemma i jul och inte bor ensam. Denna säsongen är de på ett mentalsjukhus och inte i ett vanligt hus vilket är både bättre och sämre ut synvinkeln om huruvida jag borde se det. Det är också på east coast istället för west coast... Får nog tänka lite på detta. Alla vet ju att spöken skrämmer mig, och mentalsjukhus.. Men säsong 1 var väldigt bra och jag vill se det men jag vet inte...
 
 
Mina nya lakan som kommer imorgon!!! :D På den andra sidan av den stora kudden står det Love Pink om någon vill veta.
 
Infarten till North Island Naval Base
 
Härligt sommarväder (eller just det här är ju höst teoretiskt sett) på min promenad längs stranden.

Katten går min på nerverna.. Annars är det mesta bra!

Herregud glömde skriva världens roligaste sak igår. När jag gick till bussen kom det fram en människa till mig och bad om ett foto! Varför? Ingen aning. Antingen tyckte han väll jag var attraktiv eller har jag en kändis look-a-like. Iallafall blev jag so chockad så jag bara svara yeah sure. Har solglasögon på så man lär ju inte kunna se att det är jag och om han trodde jag var någon annan tycker jag det är hur roligt som helst! Händer ju inte varje dag..
 
Idag när jag vaknade var jag fruktansvärt trött. Katten har väckt mig mitt i natten och trafiken och katten igen och sen frös jag sen var jag för varm och sen vakna jag några gånger till.. Ni förstår inte hur mycket jag längtar till lördag när jag flyttar tillbaka till Cherokee Lodge igen. Såklar kom katten i skrivande stund hit för att störa mig.. Jag gillar nog bara mina egna djur. Med undantag såklart! 
 
Skolan idag har varit mycket bra. Först ekonomiquiz, det gick nog bra tror jag. Sen inställd Personal Growth så passade på att köpa lunch. Köpte en kycklingwrap men när jag gick ut och skulle ät upptäckte jag något jag inte märkt förrut nämligen att det var en veganisk wrap. Så kycklingen var fake! Men den var fortfarande god!
 
Sen var det psykologi! Fick tillbaka våra prov. Det gick väldigt bra fick 98/100 plus 4/5 extra credit så sammanlagt 103 poäng! Hon hade råkat göra fel och gett mig bara 3 extra credit så jag gick och sa till och hon bara skratta och sa "yeah you really need that extra point don't you?". För ligger redan på ett starkt A i kursen. Lite kul! 
 
Efter skolan har jag inte gjort mycket, som sagt ganska trött så blev lite kvällsmat, en dusch, gjort lite skoluppgifter och kollat på the voice. Inte så intressant!
 
 

Galna moln från ingenstans!

Kort dag i skolan idag, skönt. Inte fått någon add code för musikkursen.. Det suger, blir så irriterad över att jag inte ens kan få ett svar på mitt mejl om det. Om den är full kan jag väll få veta det tycker man. Mejlade två olika lärare och den ena svara att hennes kurs var full men den andra svarar inte alls. Så nu kommer jag antingen få läsa sjukt mycket en annan termin, eller en kurs på sommaren eller tar det 5 terminer istället för fyra. Kommer antagligen gå med alternativ 1. Speciellt eftersom City College inte ens har sommar kurser så det skulle vara jätteomständigt och en extra termin är inte aktuellt för det skulle göra hela transfer-biten komplicerad eftersom jag då skulle bli klar till jul och bara kan transfer när höstterminen börjar och att stanna en termin utan att göra något går inte med mitt visum.. Hela visumsystemet suger. Det är först en jobbig process att få och sen är det en miljon regler för att behålla det.. Och jag vet fortfarande inte vad som händer när mitt pass går ut ett år innan mitt visum. 
 
Nu räcker det med det negativa. Dagen idag har varit bra! Som sagt en kort dag, Abnormal Psychology. Idag gick vi igenom ätstörningar. Det är intressant! Nästa vecka har jag prov, blir nog inte så svårt. Det är om mood disorders (depression & bipolär), dissociative identity disorder, ätstörningar och sen stress. Jag skrev vissa på engelska för jag inte visste de svenska namnen och när man slog upp på tyda kändes det inte helt bra..
 
När jag kom hem idag åkte jag och handlade, köpte nya yoghurtar för kommande vecka, ingredienser för sallad och mer av min spaghetti squash maträtt. Gjorde iordning både sallad och kvällsmat som kommer räcka ett tag så hoppas det inte blir äckligt... Åt en portion sallad innan jag gick ut på en 10km powerwalk. När jag började gå var det lite dimmigt och vatten hängde i luften, när jg kom till stranden var det helt grått som man gick i ett moln, så småningom drog det sig bort och när jag kom till andra sidan av ön kunde man se hur det lagt sig över downtown! Slänger upp en bild, galna moln!
 
Nu på kvällen har jag duschat, ätit igen och sen kollat lite på olika TV-serier. Nu kollar jag på The Voice och funderar på att ta lite morötter men vet inte om jag orkar gå och hämta några hahaha!
 
 
Uppebarligen en Chargers-match idag! Hahah! Lite smartare att växla mellan "Go Chargers!" och busslinjens namn än flaggorna hemma som alltid ramlar av..
 
Vad tyckt om tröjan jag köpte på airshowen.. Klippte till den lite så blev perfekt för träning! Så idag blev det inte helt rosa-lila från PINK :)
 
Dimman nere på stranden!
 
Så här såg det ut på andra sidan av ön när molnen flyttat sig till downtown!
 
I övrigt har det varit superfintväder och upp mot 30°C idag! :)
 
Dagens sandkonst!
 
Dagens Halloweenpynt

Jag är inte längre strömlös YEEEYYYY!!!

Låt oss alla ta en stund för att fira att stömmen är tillbaka! Ringde Seth och Vickie i morse och strax därefter kom Seth hit och lyckades med det jag själv inte gjorde nämligen hitta strömbrytaren (Eller vad det nu kan tänkas heta, den som slåt av och på allt iaf, jordfelsbrytare heter det nog) Efter det pratade jag med mamma, pappa och Elias. Elias kom två i sin judotävling vilket är jättebra! Han är duktig på undefär allting min lillebror. 
 
Bestämde mig så småningom för att gå en sväng. Planen var att i början av rundan äta en lätt lunch eftersom klockan redan var nästan 12. Så blev det inte utan jag gick förbi matställena och gick min runda. Borta vid Ferrylandingen köpte jag istället Dolmades och tog med mig hem och åt efter promenaden. Strunta i sista biten så det blev en lite kortare runda på 9,7 km idag istället för 11km som det hade blivit om jag gick den vanliga vägen. 
 
När jag kom hem så åt jag givetvis. Sen spelade jag lite gitarr och gjorde lite styrkeövningar. Inte så många så klassas knappt som träning. Tog även en dusch, något jag inte gjort på 48 timmar eftersom jag inte hade några planer på att duscha i mörker och det vore idiotiskt att duscha i morse innan min promenad... 
 
Jag har förövrigt börjat göra eget iste. Utan socker eller sötningsmedel så supernyttigt! Jag kokar bara grönt te sen häller i saften från en halv minicitron och sen kyler det. Var bara ett experiment först men blev jättegott. Blev inte alls beskt som jag först oroade mig lite över, tror citronen slog ut det kanske. Iallafall är det perfekt att ta med sig så man inte blir uttorkad i värmen.
 
På tal om värme ska det bli mellan 26-31 °C här ute på Coronado och inne i San Diego ska det bli upp mot 36°C på onsdag!!! SJUKT VARMT! Men jag klagar inte! 
 
Kvällen har spenderats med att titta Once Upon A Time såklart! Tredje dagen i rad med sammakvällsmat, tröttnar aldrig. Imorgon måste jag dock handla eftersom allt är slut! Sista veckan med ett kök fast känner mig ännu kunnigare om vad som kan tillagas i en micro nu så längtar nästan tills jag slyttar tillbaka. Det är mysigt där, närmare till stranden och ingen störig katt att ta hand om... Innan dess måste jag tvätta igenom alla kläder men det är ganska skönt att ha gjort.
 
Nu har jag precis knaprat i mig en påse minimorötter eftersom jag var lite sugen på något såhär på söndagskvällen. Kände dock inte för att cykla och handla något onyttigt eller att cykla överhuvudtaget så fick bli en påse morötter men det är helt okej med mig för det är ju väldigt gott och innehåller vitaminer och annat bra!
 
Nu ska jag snart krypa till sängs, är ganska sömnig. Imorgon är det första dagen på del 2 av terminen. Det gör ingen skillnad skolmässigt men det betyder att alla halvteminskursen börjar (eller har slutat). Jag ska försöka få MUSIC 100 eftersom jag inte tycker det känns som det är så mycket skolarbete nu och jag gärna vill bli klar med City College på 2 år! Så önska mig lycka till, jag är nummer 11 på waitlist. Det är dock en onlinekurs så känns som det borde var lätt att få! 
 
 
Varje gång man går längs stranden är det alltid olika "sandmålningar" på vägen. Lite gulligt ju!
 
Folk laddar upp till tusen för Halloween!!!
 
Så nöjd med denna maträtten! 
 

Strömavbrott...

Bestämde mig för att ta en paus i filmkollandet och göra mat. Mitt när står och lagar mat blir det såklart strömavbrott.. Underbart. Jag gillar inte mörker och jag hoppas verkligen strömmen kommer tillbaka snart. Vissa lampor fungerar fortfarande vilket jag tycker är lite konstigt... Så om jag måste göra ngt för att den ska komma tillbaka kommer den aldrig komma tillbaka.
Ugggghhhhhh jag hatar detta.. Tur jag har min Disney lampa...

 

Favoritfilmen!!!! :D

En mycket glad tjej som skulle se på film...

... blev sen en mindre glad tjej när strömen gick. Tack mamma som köpte min ficklampa för nödfall.

 

 


Filmmys efter en stranddag

Dagens shopping blev tyvärr uppskjuten då Haein inte mådde så bra och de är inte kul isåfall! Istället hoppade jag i träningskläderna packade ner handuk, vatten och en bok och begav mig till stranden! Känner mig som världens nörd där när jag kommer i mina lila shorts och rosa-vit randiga linne från PINK Victoria's Secret, med en svart ryggsäck även därifrån och sen det enda som skiljer sig är mina Nike skor som fortfarande matchar det rosa-lila temat! Jaja det är okej!
 
Påvägen köpte jag med mig frozen yogurt och för en gångs skulle tog jag ett lock och sparade den tills jag faktiskt var på stranden! Perfekt! Åt min yogurt och la mig och läste kansk 2 timmar sen började jag tröttna på att ligga helt still och gick och köpte en sallad till lunch på Panera Bread! Efter det gick jag en längre väg hem så sammanlagt både till och från stranden blev det ca 6 km. När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Höll koll på tiden för sprinklersen medans jag vattnade.. Allt som är grönt här vattnas. Surfade runt lite på internet och var lite uttråkade.
 
Nu har jag bestämt mig för att se Rock of Ages eftersom den precis kom ut på DVD och därför går att streama i sådan kvalité! Kan lugnt säga att det är en av min favorit filmer! Den är helt suverän alla borde se den! Som filmsnacks har jag stekt lite avocado och tagit en påse minimorötter. Tyvärr kommer det nog var slut innan filmen ens börjar eftersom jag skriver här nu!! Just det kokade också en kopp te! 
 
Till kvällsmat ikväll kommer jag äta samma som igår och jag ser verkligen fram emot det för det var supergott! Ovan känsla att verkligen se fram emot att äta. Det är inte precis något jag brukar, har väll aldrig hittat något jag verkligen gillar. Som jag sagt förrut så får jag ofta ont i magen av gluten, kanske kolhydrater överhuvudtaget och nu äter jag nåstan inget sånt så kanske är det som gör det! Känner att jag verkligen funnit konsten att laga billig mat för en person som fortfarande är både billig och nytting. Inga äckliga nudlar här inte! 
 
Nä nu ska jag se min film, ni borde också göra det! Rock of Ages! Ni kommer inte ångra det!
 
Allt man behöver för en perfekt dag på stranden!
 
En bild på mig! 
 
Härliga palmer längs Coronados gator

Miramar Air Show & nya matidéer!

Idag har varit en lång dag! Donna tog med mig till MCAS Miramar Air Show. Det var inte något jag skulle komma på själv att göra någonsin men var ändå lite kul att se på! Dock är det ju militärplan som låter högt och sen när solen kom framåt eftermiddagen kollade man i motljus så har ganska rejäl huvudvärk nu. Men det är okej! 10 i morse hämtade hon mig så körde vi till militärbasen i Miramar och jag var tillbaka igen vid femtiden så en ganska lång dag.
 
Lagade världens godaste kvällsmat som definitivt kommer göras fler gånger! Jag tog Spaghetti Squash (det är en vintersquash som efter man tillagat/värmt den delar sig och blir som spaghetti, tror inte det är så vanligt i Sverige), sen stekte jag röd och grön paprika, värmde lite tomatsås som var smaksatt med lite vitlök och sen parmesanost på! Det blir som en pasta rätt utan pasta och var riktigt gott! Squashen värmde jag i micron 6 minuter sen var det klart! Jätteenkelt och definitivt något jag kan göra när jag flyttar tillbaka till B&B om en vecka! Eller kommer inte kunna steka paprika men det finns ju annat jag kan göra! Man kan ta squashen och byta ut pastan mot i vilken pastarätt som helt så kommer säkert experimentera lite med det! 
 
Nu är jag såklart jättetrött och kommer antagligen inte ha några svårigheter att somna ikväll! Hoppas jag iallafall!!!! Köpte faktiskt lite choklad som dock redan är slut eftersom jag var så himla trött och huvudet värkte.. 
 
 
Dramatisk bild från Air Showen
 
Lite svårt att se kanske men de hade alla olika färg på röken som kom ut från planen. Rött, vitt och Blått såklart!
 
Min kvällsmat!
 
Erkänn ni skulle gissat att det var spaghetti!
 

Finns inga dåliga kläder bara dåliga väder!

Idag har jag varit en frusen tjej. Vaknade på morgonen kollade ut och såg blå himmel. Ovanligt så tidigt på morgonen så jag förväntade mig en varm dag och tar på mig shorts men nej såklart när jag går till bussen inser jag att det är helgrått överallt utom precis den lilla biten jag såg genom fönstret. Fick i sista sekunden med mig en tunn tjocktröja vilket absolut inte var varmt nog... 
 
Kom fram till skolan och första lektionen var ekonomi, inser att jag är den enda på hela skolan som har short på mig tills jag möter Haein som gjort samma misstag! Mitt under lektion kommer världen skyfall. Ganska kul att se folks reaktioner det var som allting stannade och alla bara whaaaat?! rain? Efter lektionen skrattade jag och Haein åt våra klädval och bestämde att lördag blir Horton Plaza och shopping! :) Man kan tro att vi aldrig varit med om kallt väder och inte vet hur man ska klä sig ironiskt nog är vi ju några av de få som faktiskt växt upp med årstider och olika väder eftersom mer eller mindra alla på City College kommer från San Diego och bott här hela sitt liv! Men vad gör man.. Mitt motto är ju trots allt det finns inga dåliga kläder bara dåliga väder och jag är helt av åsikten att väder borde anpassas efter vad man har på sig snarare än tvärtom!
 
Personal Growth var intressant, vi ska börja på nästa kapitel nu nämligen Self-observation. Blir säkert intressant! Hade slutligen mitt psykologiprov. Gick bra tror jag. Lite osäker på någon fråga men man får ju ha något fel utan att det är en katastrof!
 
När jag kom tillbaka frös jag helt sjukt mycket... Cyklade och köpte soppa på Panera Bread med inte ens det värmde mig så mycket så efter att ha tagit en mycket varm dusch och krypit ner i sängen med täcke och en elektrisk filt(som inte verkar funka så bra...) börjar värmen komma tillbaka. Det har bara varit 19-20°C idag så inte konstigt man fryser.....
 
Allt blir roligare när man har färgpennor att kladda i sin kalender med!!!!
 
Efter störtskuren!
 
Molnen såg sjukt coola ut framåt kvällen!
 
Här sitter jag ihopkurad under täcke och filtar i min Swedish Air Force tröja som är det gosigaste jag äger!
 

regn regn regn!!

Kort skoldag idag. Jobbade med det där fallet, mycket intressant men hemskt att läsa hur mycket hon varit med om under sin uppväxt och veta att det är ett riktigt fall.. Det är svårt för mig att förstå hur någon kan bli så illa behandlad av sin familj och hur ingen gjorde något för att ta henne ur hemmet. Fallet var sen 60-talet så det har kommit en heldel nya lagar om barnmisshandel och sexuella övergrepp sen dess så hon sa att för oss som runt 20 är det svårare att förstå att ingen gjorde något för hela våra liv har de lagarna funnits.. Oavsett, mycket intressant men hemskt.
 
Efter skolan träffade jag Haein och vi gick och köpte Frozen Yogurt enligt planen och sen gick vi ner till stranden och satte oss! Verkligen kul att ha träffat en kompis som jag faktiskt känner at jag har något gemensamt med. Om jag inte sagt det förut så är hon också en internationell student. Från sydkorea! Det är ganska kul att se hur någon som växt upp på andra sidan jorden från mar man själv växt upp, i en helt annan kultur, ändå kan kännas så enkel att förstå och bli vän med! Blir antagligen en sväng till Horton Plaza i helgen för shopping! Det är vekrligen behövligt faktiskt för jag behöver någon varm tröja eller cardigan på morgonen och just nu äger jag bara hoodies och det känns lite tråkigt!
 
På tal om morgonar så regnade det i morse! Inte mycket men lagom för att kallas regn, tror det ska komma lite imorgon också. Typ 1 cm. Det står faktiskt kanske åska också! Vi får väll se! Känner mig helt dum som skriver om regn som det vore en stor grej när man växt upp där det är sådär 300 regndagar per år.. Faktum är att det gick nästan att uppskatta de små dropparna nu..
 
Regnmoln, de försvann dock säkert 30 min efter denna bilden togs!
 
Dessa öarna ser man från stranden ibland och känns ju som de liggen väldigt rakt ut och nära men om man kollar på kartan ligger de minsan utanför Mexico!
 
Idag kunde man se Mexico från stranden också. Jag är ganska säker på att gränsen går enbit upp på kullen men inte helt säker. Jag vet iallafall att toppen är i Mexico!
 
Ville bara att ni alla ska se hur blont mitt hår har blivit här i solskenet! För att ni inte ska bli allt för avundsjuka på värmen tog jag en bild när jag har långärmadtröja så ni inte riktigt fattar att jag fortfarande går i shorts och linne om dagarna..
 
 

Kakor - perfekt för långa dagar efter sömnlösa nätter!

Jag har gjort några stora upptäckter angående min sömnrytm. Som ni alla antagligen vet vid det här laget har jag sovit fruktansvärt dåligt senaste två veckorna och nu har jag gjort två helt ologiska upptäckter som hjälper mig att sova bättre! Det första är att vila en stund efter jag kommer hem från skolan så piggnar jag till då istället för klockan halv 11 när det börjar bli dags att sova. Oftast somnar jag snabbare men om inte så tar det inte längre tid än de vanliga 1,5 timmen/timmarna (ingen svarade någonsin på om det ska vara timmar/timme när det är en halv så vet fortfarande inte....) och då har jag ändå fått mer vila på 24 timmar än innan. Mitt andra sätt är att dricka grönt te sådär 1-2 timmar innan jag ska sova. Har alltid fått veta att man blir piggare av te men inte jag. Idag har jag både druckit te och vilat en timme så förhoppningsvis sover jag inatt!!!
 
Dagen idag har varit lång, blir så när man sover dåligt, men ändå bra! Ekonomi är ju inte jättekul start på dagen men sen kommer både personal growth och psykologi vilket är superintressant! Idag fick vi kakor på Personal Growth för en persons telefon lät förra veckan och då får man antingen ta med frukt/kakor, sjunga en sång inför klassen eller hålla i lektionen i 10 min. Hon valde kakor och det uppskattades speciellt eftersom jag var trött och dagen lång!!
 
Efter skolan åkte jag hem, åt lunch, såg svenska hollywoodfruar, pluggade, duschade, såg på the voice och åt kvällsmat! Kvällsmat blev pasta & stekt lax i ostsås med spenat och festa ost! Supergott! Påtal om mat var yoghurten jag köpte jättegod, iallafall blåbär som jag åt i morse! :)
 
Imorgon är det kortdag och vi ska jobba med det där fallet som jag skrev igår, efter det ska jag träffa Haien så ska vi köpa Frozen Yogurt och kanske gå till stranden en stund! Kul kul! Har också bestämt att vi ska gå på bio i helgen och se Taken 2. Varför jag gick med på det är jag fortfarande ovetande om eftersom jag vet att jag inte kommer kunna sova alls sen och se få men för livet men det är kanske värt det! Hoppas jag! En bra sak är att alla hemma är vakna när jag ska sova så om det blir för jobbigt kan jag alltid kontakta någon! :)

Pluggdag

Har haft sådär världens mest intressanta lektion i skolan idag! Vi pratade om personality disorders. Mycket intressant att höra om dessa personer som har i genomsnitt 15 olika alters som styr de och att de inte alltid är medvetna om det själva. Det är en väldigt ung forskning som fortfarande utveckals och det var väldigt spännande! Nästa lektiona ska vigå igenom ett specifikt fall som vår lärare själv jobbat med, mycket spännande men kan säkert vara lite jobbigt också eftersom de som drabbas av detta är människor som gått igenom väldigt traumatiska event under sin uppväxt som misshandel och sexuellt utnyttjande. Eftersom det kan vara jobbig är lektionen frivillig men jag tänker absolut gå för det är intressant även om det är hemskt!
 
Efter skolan åkte jag hem och pluggade några timmar efter skype med mamma och pappa! Har prov på torsdag och det känns redan mycket bra vilket är skönt! Efter att ha läst igenom allt utom sista lilla biten och gjort markeringar var klockan redan halv 5 och jag hade fortfarande inte ätit sen frukost... INTE BRA! Stack och handlade lite innan jag lagade kvällsmat vilket blev stekt fisk, ångkokt broccoli och morötter, kokt ägg och avocado! Supergott! Som ett litet kvällssnack sen åt jag melon och vindruvor och nu är jag jättemätt igen.
 
Köpte även ny yoghurt till frukost. Insåg att det var billigare med enportionsförpackningar än en stor dunk så köpte 7 stycken små. Och kunde ta olika smaker nu också vilket var en bonus! Ser fram emot att smaka de!
 
Nu börjar jag bli ganska trött så känns lockande att sova, tyvärr känns det dock även som jag kommer ha svårigheter med att somna... Det suger men vad gör man..
 
Mina yoghurtar, visst ser de goda ut?!
 
Min kvällsmat! Hoppas ni inte tröttnar på mina matbilder men jag är faktiskt ganska stolt över att ha blivit sån mästerkock från att ha varit en katastrof när det kommer till att tillaga allt förutom två maträtter eller något sånt..

Powerwalk och sushinight!

När jag tänker tillbaka känns det som idag varit en väldigt lång dag! Började lite lagom långsamt med yogurt till frukost och en kopp te innan jag pratade med mamma och pappa som alltid på morgonen. Fortfarande väldigt trött och känns som jag inte alls sovit tillräckligt senaste veckan... Efter att ha pratat med de bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Gick 11 km och det var väldigt skönt, kändes lite i benen efteråt eftersom jag trotsade värmen och gick på i ganska snabb takt. 
 
När jag kom tillbaka stekte jag ett ägg och kokte lite broccoli till lunch. Det var väldigt enkelt men ändå gott! Därefter var det dags att plugga men jag var så trött så jag var tvungen att lägga mig ner en timme först och bara stänga av allt och vila. Somnade inte riktigt men var ändå skönt att bara äterfå lite energi! Efter det var jag redo att köra igång igen och läsa igenom det vi har prov på på torsdag! 
 
Framåt kvällen så bestämde jag och Haein, en tjej som jag har ekonomi med, för att gå ut och äta. Hon bor också på Coronado bara två kvarter bort från där jag bor just nu! Sen om två veckor flyttar jag tillbaka till B&B igen så då blir det lite längre men ändå! Hon, jag och hennes pojkvän gick till ett ställe där hans kompis jobbar, Bistro d'Asia, och åt sushi! Det var riktigt gott och väldigt trevligt! Vi beställde in först 2 sorters rolls och någon slags fisk och sen ytterligare en sort rolls. Allt var jättegott, till och med fisk grejen!! Är sjukt mätt nu och känns ju inte som jag kommer behöva äta på en vecka eller två.
 
Efter det gick vi ner till stranden en stund med deras två hundar som var supersöta speciellt en av de innan vi åkte tillbaka igen! Nu har jag vart hemma en liten stund och tänkte sätta mig och läsa igenom lite mer inför mitt prov innan jag går och lägger mig. Imorgon kommer definitivt bli en pluggdag eftersom jag plötsligt inte fick gjort alls lika mycket som jag planerat för men det är ganska lugnt, materialet är inte så komplicerat och mycket har fastnat redan från lektionerna!
 
Redo för att gå en mil!
 
Härlig dag som alltid!
 
Lite annan del av stranden, min nyckel reflekterade tyvärr solen så det lyser i hörnet av bilden...
 
Redo för Sushi!
 
Stranden at night!
 
Min nya vän! Söt vit liten fluffig hund :) Önskar jag hade en liten vovve som kunde hålla mig sällskap!
 

Seg dag...

Idag har varit en seg dag. Inte på humör för någonting vilket resulerade att det tog mig till halv 4 innan jag ens klädde på mig och gick ur sängen. När jag väl gick upp så gick jag ut en sväng blev inte så jättelångt kanske 4km eller något. Sen cyklade jag och handlade lite gott och när jag kom tillbaka var klockan redan lite över 6 och eftersom jag fortfarande inte hade ätit mer än en yogurt lagade jag kvällsmat. Blev 2 stekta ägg med avokado och chorizo. Korven hade dock ingen skin så jag typ mosade runt det lite när jag stekte så det blev lite samma konsistens som kötfärssås. Det var helt OK gott. Kunde varit godare och kommer säkerligen inte äta det igen. Har dock en del chorizo kvar men jag vet inte. Är väldigt kräsen när det kommer till korv. 
 
Efter maten kokade jag en kopp te och drack med min glutenfria chocolate chip-kaka och lite peanutbutter cups. Kakan var god fastän den var glutenfri, jag är inte allergisk eller något men får ibland ont imagen när jag äter saker med gluten plus att min hy blir märkbart sämre så jag försöker att inte äta så mycket och dessa kakorna var de enda som fans i enpack ändå! Jag har ätit endel pasta nu senaste veckan och ibland blire bagels men ja..
 
Började läsa i min nya bok men insåg ganska snabbt att jag istället borde plugga så började läsa i psykologiboken och markera saker. Eftersom jag är ganska trött blir det mer fokus på det imorgon men kom iallafall en bit på vägen! 
 
Nu har jag precis duschat och tvätta håret. Alltid skönt med nytvättat hår! Har lite ont i huvudet igen vilket suger så ska nog gå och lägga mig snart!
 
Molnig dag idag, men fint vart det!
 
Perfekt kombination
 
 

Seaport Village & Matilda - översättaren!

Klockan 10 imorse hämtade Donna mig och sen bar det av till Seaport Village. Efter en veckan av dålig sömn var jag inte jättetaggad att sätta ett alarm på min lediga dag men jag vaknade ändå före klockan så whatever. Eftersom jag vaknade redan vid halv 8 hade jag ganska många timmar på mig att göra mig klar så jag passade på att skypa lite med Elias som var ensam hemma! Saknar honom massor.. Och Axel med. 
 
Seaport Village var mycket trevligt.Där är massa små butiker, några mer souverniriga och sen endel med smycken och liknande. Man kan köpa hajtänder överallt i mängder. De flesta tänker säkert jaha vem bryr sig om hajtänder men jag kan berätta för er att en stor del av min uppväxt har gått åt att ränna runt minst halva Europa för att hitta ett hajtandshalsband till Axel utan någon större succé. Idag hittade jag en hel hajkäke med änderna kvar. Kanske är det årets julklapp till honom!! Fast kanske inte och man kan ju undra vad de säger på flygplatsen om jag försöker checka in en hajkäke. Det tillhör kanske inte det normala.. 
 
Det låg föresten tre kryssningskepp i hamn i San Diego idag! Ovanligt många och Donna var lite orolig för att det skulle vara mycket folk med det var väldigt tomt! Ett av de var en Disney Cruise, seriöst min dröm att åka på sen jag hörde talas om det för några år sen!! Någon gång ska jag åka på en, jag menar det är Disney så det kan inte vara dåligt och jag har sett bilder och det ser superkul ut så om någon vill åka på en Disneykryssning med mig säg till!!!!!!
 
Lunch åt vi en lite bokaffär där de sålde både böcker och fika. Det blev spenatquiche. Vilket är typ som en paj om ni frågar mig. Ordet quiche har jag aldrig hört och jag kollade nyss och det är samma som på svenska men jag kan ju säga att det hade varit kallat spenatpaj hemma!! I bokaffären hittade jag boken Perks of Being a Wallflower, en bok jag letat efter länge så passade på att köpa den! ÄVen JK Rowlings nya bok fanns men den kostade 35 dollar vilket är 11 mer än på Amazon så köpte inte den!
 
Efter lunch var det dags att bege sig till Donnas vän, Pat, som behövde hjälp att översätta en video. Hon skriver en barnbok om Elsa Beskow. Jag fick se lite och det är så en historia om hennes liv så den är inte skriven som en faktabok. Pat var väldigt trevlig också så det var kul, lärde mig dessutom lite mer om Elsa Beskow och sveriges litteratur historia! Plus att om boken någonsin blir publicerad kommer ni kunna hitta mitt namn under källor som översättare vilket jag tyckte var lite coolt! Inte för att det precis är en merit som tar mig någonstans i livet men ändå! Inte alla som kan säga det!!!
 
När jag kom tillbaka var jag trött och hade huvudvärk. Efter att ha ätit kvällsmat, huvudvärkstabletter och sen slutligen en kopp te börjar det släppa men det är inte helt borta... Hatar det verkligen. Det värsta är att det påverkar min syn och även om jag sätter på glasögon ser jag lika suddigt och dubbelt...
Kvällsmat idag var en halv avokado, lite keso tillsammans med stekt laxfilé med ett spenat och fetatäcke! Eget recept som vanligt! Kände att det var väldigt viktigt att skriva speciellt om laxen för det låter ju ganska fancy haha!
 
Nu ska jag fortsätta fighta min huvudvärk genom en lång natts sömn!!
 
Utsikten över Coronado från Seaport Village så nu har nitt fått bilder frånn bäggesidor av sundet
 
En parodi av Godnatt Måne(definitivt sagan jag kommer ihåg som min favorit från när jag var liten). Bläddra lite i den och det var ganska kul men det finns också en sanning i vad små barn har tillgång till bara jämfört med vad jag hade när jag var i deras ålder och då är jag bara 20 nu. Lägg märke till författarens namn!
 
Äntligen fick jag tag på boken!!!
 
Matbild nummer 1000 
 

Kanelbullens dag!!!!!!

Idag är det en av årets viktigaste dagar nämligen kanelbullens dag! Detta var något jag givetvis informerade Amber och Lisabet om medans vi väntade på Personal Growth och det var tre glada & blonda tjejer som stack iväg till McDonalds för att köpa cinnamon melts vilket är som kanelbullar. Nästan iallafall. Skillnaden är att de inte är som snurror utan som små bitar som man kan plocka upp och allt smakade som mittenbiten vilket är den godaste!
Efter att ha berättat att vi även har våffeldagen så blev Sverige plötsligt ett väldigt intressant och bra land! Först var de lite tveksamt om det där med våffeldagen och om folk verkligen åt våfflor men när jag berätta att mana ofta fick i skolan så var de väldigt avundsjuka på våra högtider (jag tror inte de riktigt förstår att det mer är en kul dag snarare än en högtid men det gör väl inget). 
 
Efter skolan åkte jag hem och gjorde mest ingenting en liten stund innan jag skulle träffa Eric, en av de andra på min surflektion, för en fika. Han flyttade hit från Seattle för en månad sen så han känner inte heller så många! Vi gick först till Starbucks och köpte drickor men eftersom vi bägge var hungriga bestämde vi att vi kunde lika gärna gå och äta något så det gjorde vi. Blev pasta och det var supergott och väldigt trevligt!

Imorgon ska jag träffa Donna, vi ska först åka till Seaport Village och gå runt och titta lite sen äta lunch innan jag ska hjälpa en av hennes vänner att översätta en video eftersom hon skriver en bok om Elsa Beskow. 
 
Nu börjar jag bli riktigt sömnig vilket är bra eftersom jag haft lite problem att somna senaste veckan och idag känns det som det kommer gå lite snabbare!! Skönt för jag behöver verkligen sömn!
 
Favoritdagen!!! Det är inte mycket men ni kan se att jag kladdar endel i min kalender. Det är vad som händer när koncentrationen brister efter att ha sovit dåligt! Jag lyckas iallafall ta in informationen samtidigt!!

one of those days..

Ibland orkar man inte riktigt och idag är en sån dag. Känner min allmänt omotiverad till att göra någonting. Sovit fruktansvärt dåligt inatt och jag börjar bli riktigt trött på att inte få den sömn jag behöver! Igår låg jag vaken till 1 bara för att sen halv 3 vakna och ligga vaken en timme till. Jag förstår det inte för jag är verkligen skittrött men ändå går det inte. Åkte såklart till skolan ändå och det var skönt att komma ut lite. Hade bara en lektion och äve om min koncentation inte var på topp så är det inte så farligt att sitta igenom. 
 
 Åkte och handlade när jag kom hem. Köpte lite frysta fiskfiléer så jag får i mig någon protein! Idag blev det dock pasta med spenat och fetaost! Jag måste säga att jag är ganska kreativ som kommer på allt själv! Tycker dock det är sjukt tråkigt att laga mat och jag gör helt inget med mer än 4 ingredienser... Imorgon blir det nog fisk iallafall, hoppas nu de är goda fastän de var billiga! 
 
Just nu sitter jag och pluggar. Har inte så mycket kvar så passade på att skriva ett inlägg även om jag inte har så mycket att skriva idag.. Mest känner jag för att sova men jag vet att om jag försöker sova nu kommer det inte gå och de bästa chanserna för att somna har jag om jag väntar tills jag verkligen verkligen är trött!
Hoppas dagen imorgon blir bättre.

Ännu en gitarr till min samling! ♥

Sovmorgon idag för ekonomin var inställd. Var sjukt trött när jag vaknade och kände mest bara för att somna om. Tyvärr går ju inte det när man måste till skolan. Är inte precis som hemma i gymnasiet där man kunde missa upp till 20% utan att något händer sålänge man gör allt man ska och är ikapp i ämnena. Nä här som sparkar de ut en från kursen efter 4 missade lektioner. Man kan alltså inte stanna hemma för att man känner sig lite småkrasslig. Inte för att jag hade planerat att inte gå på lektionerna.
 
Pratade med mamma vilket var skönt. Kännt mig ganska ensam idag. Inte så att jag längtar hem eller vill åka hem utan snarare bara att jag inte känner någon så jättebra. Är bara i det där första ytliga steget med folk jag pratat med så det blir lätt lite ensamt ibland.. 
 
När jag kom hem var det dags för Svenksa Hollywoodfruar! Veckans höjdpunkt! Det fick mig iallafall på lite bättre humör. Sen loggade jag in på Amazon för att se hur långt min gitarr kommit och insåg att den var i San Diego och redo för att lämnas. Klockan tickade dock på och jag började förlora hoppet om att den skulle komma idag men då ringer det på dörren och utanför står ett paket med min gitarr i! Spelade såklart lite efter att ha packat upp och stämt den! Det låter bra, härligt ljud! Mina fingrar ömmar lite dock eftersom två månader utan något spelande har gjort att mina förhårdningar på fingertopparna försvunnit... Men de kommer väl tillbaka snart!
 
Nu sa jag hoppa in i duschen och sen ta en kopp te medans jag gör lite läxor innan alla vaknar hemma och loggar in på Skype!
 
 
Såg det här i ett fönster på väg till bussen och insåg att jag måste beställa biljetter eftersom All Time Low är typ det bästa bandet någonsin skapat! Sen att både The Summer Set och The Downtown Fiction öppnar är inte helt fel! 
 
Blandade bilder på min nya gitarr! Älskar den!
 

En dag blandad med bra och dåligt

Idag fick jag ett litet paket från Sverige som några från mammas jobba så snällt tog med sig när de skulle hit. Fick äntligen min scrapbook så jag kan börja sätta in foton som jag däremot hade med mig från början! Behöver bara ta en sväng till någon pysselaffär och köpa lite klistermärken och dekorationer! Fick även lite godis, väldigt få sorter eftersom jag gillar väldigt lite godis, och lite gitarrgrejer i form av mitt capo och lite plektrum! Min gitarr kommer någongång i veckan och jag är superexcited över det!!!!!!! 
 
Tyvärr fick jag ett väldigt tråkigt bemötande av tjejen som jobbade i receptionen på hotellet jag skulle hämta grejerna. Jag hade fått veta att det var lämnat i infodisken något hon påstog inte fanns och om hon inte hade det fanns det inte därefter vände hon sig och gick och prata med en kompis/kollega istället. Jag visste ju dock att det var lämnat redan så jag gick bort till något som såg ut som en infodisk men antagligen var ett sånt ställe man lämnar väskor över dagen när man checkat ut eller väntar på att checka in. Han förstod direkt och tog fram det till mig. Om det nu inte var en infodisk kunde hon iallafall sagt "vi har ingen infodisk men fråna i väskinlämningen för det kan vara där om du nu vet att det blivit lämnat". 
Jag kräver inte mer än att hon ska behandla mig med respekt för jag kan slå vad om att jag är minst lika kompetent som henne även om hon verkade tro sig vara lite bättre med sitt receptionsjobb. Bara för att jag kommer där i en sommarklänning och skolväska betyder det faktiskt inte att jag inte är på hennes nivå. Jag har faktiskt också jobbat och säkert åstakommit mycket större saker i form av att resa runt jorden osv än vad hon har. Jag hade kunnat vara otrevlig tillbaka eller bestämma mig för att kalla henne alla de värsta orden jag kan komma på här på min blogg men jag väljer att inte göra det och kan därmed istället vara nöjd med att veta att jag är den bättre personen. Karma kan få göra sitt med henne istället.
 
Kan berätta att hotellet låg i University City vilket ligger vid UCSD och La Jolla ungefär om det säger någonting. Bestämde mig för att ta buss 30 dit eftersom jag sett att den går dit. Bussresan tog över 1 timme och jag var måttligt road när jag kom fram. Den körde runt inne på UCSD och var allmänt långsam!!!
När jag skulle hem sen tog jag 150 istället vilket visade sig vara en expressbuss och plötsligt mer än halverades restiden. Man lär sig av sina misstag. Inte för att jag lär åka dit igen men ändå!
 
UCSD är förövrigt en av de fulaste skolorna jag någonsin sett. Byggnaderna är av betong och hela miljön känns jättekall och omotiverande. Kände inte precis att det var ett ställe jag skulle vilja gå på. Tur min studieplan är mer vinklad för en transfer till SDSU. Känns mycket bättre!
 
När jag kom hem gjorde jag iordning en Green Smoothie. Det är en smoothie som består av frukt och grönt och är jättebra för hår och hy och hälsa! I min smoothie hade jag romainesallad, celleri, avocado, äpple, päron, banan och jordgubbar! Den blev tyvär lite mild i smaken, antagligen av avocadon och eftersom jag gjorde dubbla satser och spara en i kylen får jag nog mixa ner lite mer celleri och kanske jordgubbar eller persika för att få lite mer smak! Ni tror säkert det är jätteäckligt men frukten tar bort salladssmaken så det är som en fruktsmoothie men väldigt mättande och innehåller mycket vitaminer! Kommer vara perfekt att ta med på mina långa dagar när jag behöver lite extra energi! Till kvällsmat sen köpte jag sushi! Bara rolls såklart eftersom det är det enda jag gillar! Passande nog blev det California Rolls, några av mina favoriter!
 
Ni skulle sett mig påväg hem från affären, jag uppnådde en level av balans jag inte trodde jag hade! På styret hade jag en påse med 8pack yoghurtar, frukt och min sushi samtidigt som jag på mitten styret balanserade ett 12pack halvliters vattenflaskor! Ovanpå flaskorna låg min telefon så jag lätt kunde reglera volym och byta låtar med högerhanden samtidigt som jag höll fast flaskorna. I vänster handen höll jag styret och min rosa prinsessficklampa eftersom det var mörkt ute! Det må låta livsfarligt men jag är ganska stolt över hur bra det gick!!!
 
Svenskt favoritgodis
 
Gulligt kort från mamma och pappa ♥
 
Söta småpumpor i mataffären
 
Sushi till kvällsmat, gott gott!

Once Upon A Time...

Idag är en dag jag har väntat länge på nämligen säsongspremiär av Once Upon A Time! Har längtat sen jag fick veta att det skulle bli en andra säsong och jag var helt säker på att Myra hade kanalen det visas på men det hade hon såklart inte. Tur det finns internet och streamingsidor där man kan se det gratis utan att ladda ner!!
 
Serien är, som man kan gissa på namnet, en blandning av alla klassiska sagor som Snövit, Rödluvan, Skönheten och Odjuret, Hans och Greta och allt ni kan tänka er och utspelar sig i en liten stad/by/whatever som är under en besvärjelse så tiden står till och karaktärerna vet inte om att de är dessa karaktärerna. Det är ganska komplicerat att förklara så därför lägger jag till trailern här under! Den är verkligen bra och spännande och alla borde se den!
 
 
Tidigare idag har jag varit ute och gått igen. Idag blev det 9,7 km. Var riktigt varmt men superskönt ändå!! Gick inom och köpte Frozen Yogurt på vägen. Idag blev det naturell med frukt iaf! Var ute i cirka två timmar och när jag kom tillbaka hoppade jag direkt in i duschen. Cyklade och handla sen och har därefter tagit det ganska lugnt.
Till kvällsmat sen blev det pasta med broccoli och kyckling i ostsås. Receptet kom jag på själv och det var jätteenkelt att tillaga. Gott var det också! 
 
Nu ska jag krypa ner framför Once Upon A Time med en varm kopp te tillsammans med jordgubbar och mörk choklad! MUMS!
 
 
Jag ute på min promenad
 
Rundan jag gick
 
Min supergoda pastarätt
 
Smaskigt snack när jag ser på Once Upon A Time!!