Dags att börja uppdatera igen?

Kommer ju ihåg att jag skrev att jag skulle fortsätta uppdatera här även efter jag kom hem från San Diego men nä så  blev det visst inte. Hade väl helt inte orken att vara aktiv plus att det fanns inte så mycket intressant i mitt liv hemma i Sverige att skriva om.
Jag vet att det alltid går att uppdatera om filmer man sett, kläder man köpt och allt möjligt men det kändes rätt tråkigt jämfört med alla nya upplevelser jag skrivit om senaste året. Nu har det bara varit tillbaks till den vanliga, svenska vardagen.
 
Anledningen att jag bestämt mig för att posta ett inlägg nu är för att det är dags för förändring i mitt liv igen. Jag avslutade idag en fyra veckor lång bartenderutbildning som också förtjänar några rader och imorgon efter jag fått mitt diplom bär det av till Skottland för att leta jobb och boende! 
 
Jag är verkligen jätteglad över att ha gått denna kursen. Har varit riktigt kul och lärorikt och har mött massa nya trevliga människor!! Vi har kört intensivt i 4 veckor och fått lära oss free-pouring(hälla rätt mängd utan mått), recept, teori, jobba bakom baren och även flair (tricks med flaskor). Ska bli riktigt kul att komma ut och försöka jobba lite och se vad det blir av det! Har gått så himla bra nu och tycker verkligen det är sjukt roligt att blanda drinkar och lära mig nya saker!
 
Så på tal om jobb och så. Imorgon eftermiddag efter jag fått mitt diplom och allt så åker jag och Lina till Edinburgh i 15 dagar för att leta boende och jobb. Hoppas verkligen det finns något och flyer smidigt men det ska det säkert göra! Finns väl inte mycket mer att säga om det nu men jag tänkte försöka skriva ihop en uppdatering när jag är hemma igen och sen försöka komma igång med bloggandet på riktigt när jag flyttar på riktigt. 
 
Passar på att slänga upp lite bilder från bartenderkursen :) Kommer kanske en uppdatering med bilder från hösten oxå, och sen en ny design ska jag fixa någon dag!
 
Nu måste jag sova!
 
Slutprovsplugg
 
Axel övar free-pour
 
Smakade på Campari-Juice och Aperrol Spritz. Inga favoriter precis men måste le mot kameran..
 
Kings of klippan shots ;) 
 
Flair-träning
 
Smakprover
 
Bakom baren, Tequila Sunrise på gång!
 
Flash-cards för att lära sig drinkar!
 
Likörsmakprov