Sångklipp från Youtube

Här är alla klipp jag har lagt upp på Youtube hittills. Det är lite lättare att hitta de här. De är lite olika bra, några är bättre än andra men så kan det vara.
Annars finns alla på min youtubekanal http://www.youtube.com/matildaisberg143
 
 
 
 
 
 
 

Ny cover uppe

La upp en ny video på Youtube om någon vill kolla :) Är av ett band som heter 5 Seconds of Summer som jag började lyssna på rätt nyligen och har haft denna låten fast i mitt huvud så tänkte de var lika bra att lära sig den på gitarr. Är lite hackigt dock i spelandet i takten vid några tillfällen, hann inte lära mig den helt perfekt hehe...
 
 

Matilda-tid

Blev inget skrivet igår fastän jag hade planerat att göra så dels för att jag var för lat och dels för att Elias och jag kollade på film och sen blev det sent. Så kan det bli.
 
Började dagen igår med att spenderar lite tid på mig själv genom att skämma bort mig själv med både ansiktsmask, hårinpackning, raka benen och fixa naglarna. Känns alltid lite trögt att komma igång med i början men det är så himla skönt när man väl startat. Tycker det är väldigt viktigt att komma ihåg att ta hand om sig själv och egentligen så är min tanke att jag ska göra det en gång i veckan men det blir inte riktigt av.. Jag var bättre på det i San Diego men då hade jag badkar och det finns ju inget skönare än att ligga där en stund med en god smoothie, blir inte riktigt  samma sak när man bara har en dusch. Men man ska väll inte klaga, det var skönt ändå!
 
Resten av dagen gjorde jag inte mycket mer än att spela gitarr och sjöng lite. Försökte spela in en ny video men gick inte något vidare. Blir alltid något fel haha... 
På kvällen såg jag och Elias på Miracle som är en av mina favoritfilmer. Den handlar om när USA tog OS-guld i Hockey 1980 mot alla odds. Älskar sportfilmer haha!
 
Idag har jag inte gjort särsilt mycket. Var ute och gick i två omgångar men annars har jag mest spenderat tiden hemma i mitt rum. Kollat efter kläder jag vill ha men inte riktigt känner jag har råd med just nu... Lite jobbigt men så är det. Måste hålla i pengarna tills jag kommer iväg eller påbörjar vad som kommer härnäst..
 
Nu tänkte jag krypa till sängs för klockan är över midnatt. Är dock jättepigg vilket suger men känner samtidigt det hade varit skönt att sova lite. Det är inget kul att ha sömnsvårigheter.....

Skridskoåkning i ishallen!

Idag åkte jag med Elias till ishallen för att åka skridskor. Det var första gången han åkte skridskor och det var riktigt kul! Jag tycker faktiskt det är riktigt kul att åka skridskor, kanske för att det är något jag faktiskt är rätt bra på utan att ha övat.. Eller åkte rätt mycket på dammarna utanför vårat förra hus.när jag var yngre! Vi åkte runt i 2,5 timme och Elias gjorde riktiga framsteg, lägger in lite bilder från dagen. :)
 
 
 

2013

Då var det 2014 nu. Nytt år igen. Tänker inte skriva något tramsigt som "new year, new me" eftersom jag tycker det är något av det mest idiotiska jag någonsin hört. Vill man göra en förändring i sitt liv så bara gör det. Det behövs inga nya år för att förändra saker. Samma sak gäller nyårslöften, man kan faktiskt bestämma sig för att göra något och följa det närsomhelst. 
 
Känns som det varit ett väldigt långt år samtidigt som det också försvunnit jättesnabbt. Om man kollar tillbaka på året som passerat så har det egentligen hänt rätt mycket i mitt liv så antar att det är därför det känns så. Det är lätt att glömma att jag spenderade årets 5 första månaderna i San Diego, känns som en hel evighet sen.
 
Under månaderna i San Diego var det väldigt blandade känslor som jag känner att jag kanske aldrig riktig adresserat här. En del av mig älskade att ha stranden på gång avstånd, alla favoritaffärer en kort biltur iväg, friheten en egen bil gav en och givetvis det fina vädret, men det var också en annan del av mig som kände sig väldigt ensam.
Jag vet att jag är en ganska introvert person och det är svårt för mig att öppna upp till nya människor och komma de nära så när det plötsligt inte fanns någon som verkligen kände en på nära avstånd blev det jobbigt. Det betyder inte överhuvudtaget att jag ångrar att jag åkte. Jag lärde mig en hel del om mig själv och stor del av tiden trivdes jag jättebra men det var inte en hållbar situation för en längre tid. Fick också chansen att verkligen komma  den amerikanska delen av vår släkt närmre vilket jag är jätteglad över och jag hoppas verkligen jag får chansen att åka dit för att hälsa på några gånger.
 
En av de bättre delarna av våren var när mamma, pappa och Elias kom och hälsade på. Var så skönt att ha de nära en liten stund och få chansen att visa de lite mer på riktigt hur mitt liv var. Det är så enkelt att visa bilder och skriva en lång text men det blir alltid bara fraktioner av helheten. Det är lätt att visa sitt rum och stranden på bild och skriva att det tar 15 minuter att gå men det är en helt annan sak att själv gå sträckan och känna hur enkelt man kommer ner dit men att det sluttar mer än man trodde när man går tilbaka.
Det var också riktigt kul att passa på att göra lite turist-saker som att åka upp till LA och utförska Hollywood och ta en trip till Disneyland. 

Tog ju chansen att möta upp Axel i New York i början av året vilket var riktigt kul! Är så glad att vi gjorde den resan tillsammans och att det blev bara vi två! Det är inte ofta vi gör saker tillsammans men när vi gör det har vi oftast väldigt kul! Samma gäller för bartenderutbildningen vi bägge två gick nu i november. Det är lite tråkigt det inte blir av att vi hittar på saker oftare men det gör också det lite extra speciellt när vi väl gör det! Får väll hoppas han orkar komma och hälsa på om jag bosätter mig i London.
 
Efter San Diego-äventyret var slut och jag var tillbaka i lilla Sverige igen körde jag igång med jobb direkt vilket varvades lite med Axels student, två Liseberbesök och sen en resa till Grekland. Var en rätt intensiv sommar och det var skönt med lite vila där i Augusti och sen i Oktober igen innan Bartenderkursen började. Tog aldrig någon ledig tid när jag kom hem och hade ju läst ungeför 1,5x fulltid under våren så det var välförtjänat.
 
Avslutade året med en resa till Skottland vilket var supermysigt. Skrev ju nyss om det så behöver inte tillägga något speciellt där. 
 
För att summera det hela kan man väll konstatera att jag blivit några erfarenheter rikare. Jag har varit på 11 Flighter och därmed fortsatt min pågående resa runt jorden. Nu får vi bara hoppas att 2014 levererar och att det blir ett riktigt bra år med nya erfarenheter och upplevelser!!
 
Året i bilder:
Flytta in i ny lägenhet i San Diego, starta med Frozen Yogurt!
 
Pacific Beach
 
Kollade Super Bowl med Haein o Jason! 
 
New York med Axel
 
Oceanside där de spenderades ett antal dagar hos Anita och Jim
 
Balboa Park med Haein
 
Mamma och Pappa kom och hälsade på
 
Och även Elias
 
Påskgodis från Donna
 
Standarddag i San Diego på stranden
 
Sea World
 
Go Padres!

Johanna kom förbi ett par dagar!
 
Min lilla bil
 
Min Extrafamilj

Jag kom hem och Axel tog studenten
 
Farmor fyllde år och vi sov i ett fängelse
 
Varbergs fästning
 
Liseberg omgång 1
 
Stannade över natt hos Anna i Mollösund och njöt av den svenska sommaren
 
Assistentjobb
 
Midsommar
 
Liseberg omgång 2
 
Konsert med All Time Low
 
Klippte håret kort
 
Blev något besök på Busfabriken såklart
 
Sommar i Lund!
 
Kopplade av i Grekland en vecka
 
Deltog i en seglartävling! GO TEAM NO DIRECTION AKA TEAM LUDVIG
 
Blev fotograferad av Karin
 
Pappa fyllde 50 och Elias var min bordsherre
 
Började leva i Dungarees i olika former och färger!
 
Följde med Elias på några judotävlingar.
 
Blev en Pirat på Halloween (som ser lite väl snäll ut)
 
Var ute och tog bilder en solig höstdag
 
Utbildade mig till Bartender
 
 
Åkte till Skottland
 
Passade på att gå på konsert
 
Sen blev de Jul och så vart det slut!