Morgonpromenad till jobbet :)

Passade på att promenera till jobbet häromveckan och tog såklart lite bilder! Så himla mysig morgonpromenad längs åkrarna och fårhagen. Man kan ju verkligen säga att vi bor ute på landet när detta är ens väg till jobbet haha men jag gillar det.
 
Fick endel bilder som jag tänkte dela med mig! :)
 
 

Photoshoot med Desirée och Emilie

Här kommer lite bilder från när jag var uppe hos Emilie Ohlsson i Helsingborg och agerade modell tör hennes elev Desirée. Var jättekul och resultatet blev bra! Hoppas ni gillar bilderna. Slängde med lite behind the scenes bilder som Emilie och Caroline tog.
Om ni är intresserade av att boka en kurs hos Emilie eller bli fotograferade, kolla in hennes hemsida eller blogg, länkar finner ni under:

http://www.emelieohlsson.se
http://emelieohlsson.blogg.se

 
Och även lite Behind the Scenes.
 
 

Concert time with all my favessssss!

Ja då var vi igång igen. Sista konserten för vår del på Where We Are Tour blev i Köpenhamn. Jag och Lina hade lovat att ta med Ida vilket var jättekul! Veckan innan skrev 5SOS att de hade fått förhinder och att McBusted skulle öppna istället vilket var lite av en besvikelse men ändå coolt att få se McBusted. Det är en kombination av McFly och Busted om någon undrar. Busted har inte gjort något som ett band på 9 år så det är ju väldigt coolt att kunna säga att man sett de live. 

När jag hörde att McBusted skulle öppna istället var jag tvungen att ringa Emilia för jag visste att hon skulle göra allt för att få se dem, och såklart ville hon följa med! Tillsist tog hon me ytterliggare en kompis så vi blev 5 stycken allt som allt! 
 
Var jättekul att vara så många på konserten, blir en helt annan grej när man går som en grupp och inte bara 2 personer. Axel, jag och Lina brukade gå tillsammans förrut men det har inte blivit av så mycket på sistone. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var också jättekul att ta med Ida. Hon uppskattade nog det väldigt mycket. 
Jag har ju obviously inga systrar utan bara bröder. Men jag har Lina som jag känt sen jag var 10 och gör allt med och sen Ida som är 7 år yngre än mig som jag följt med på diverse hästtävlingar och annat sen hon var 10. De två är antagligen det närmaste jag någonsin kommer få till systrar och jag är väldigt glad över att ha bägge två i mitt liv! 
 

En helg i Sveriges kungliga huvudstad

Efter att ha kommit hem från London blev det en arbetsvecka till innan jag och Lina fredagkväll satte oss på nattåget till Stockholm. Måste bara ta en liten avstickare och säga OMG NATTÅG! Det är mitt nya favoritsätt att resa! Var hur mysigt som helst, man blir vaggad till sängs och jag vill aldrig resa till Stockholm på annat vis någonsin igen! Kolla så nöjd jag är på bilden här! 
 
 
Vi hoppade av tåget i Södertälje, som jag måste säga var en mycket trevlig liten stad. Där var det en lite akustisk show + signing med 5 Seconds of Summer som gällde. De spelade 3 låtar och var som alltid mycket bra. Jag kunde för min del skippat signingen, förstår inte riktigt grejen med signerade saker, men det var väl ändå kul. Har nu en signerad Don't Stop EP och ett förbeställt album som kommer den 27 juni, allt för 100 kr. Är ju lite av ett kap såklart! 
 
 
 
 
Efter signeringen var det dags för konsert på Friends Arena. Vi kom som vanligt fram rätt så långt tack vare skills. Detta var det bästa 5SOS set hittills. Deras energi på scen var ännu högre än vanligt och man såg att de hade the time of their lives däruppe! Vi stack direkt efter de var klara. Eller vi såg kanske 5 låtar av 1D men vi gick bak längst bak. Efter det stack vi till Vapiano och åt för våra sista ihopskrapade slantar innan det var sovdags.
 
 
 
Nästa dag träffade vi Elin och fikade med henne in några timmar! Jättemysigt var det och kul att catch up lite! Förhoppnignsvis kommer hon ner och hälsar på nu i helgen också! :)
Tillsist hoppade vi på nattåget hem och så var det slut på denna resan med. 
Nattåg in my heart forever!
 

London Town

På onsdag förmiddag begav vi oss från Edinburgh till London. I London bodde vi hemma hos Erik vilket var jätteskönt så vi slapp tänka på hotel. 
 
Det var lite problem med planet vid landning så det tog extra tid vilket var drygt eftersom vi bara ville gå och lämna våra grejer. Resten av dagen tog vi det lugnt och gick och käkade på Nandos. Saknar verkligen Nandos hemma. Jag älskar kyckling, och en hel restaurang med bara kyckling är verkligen drömmen!
 
 
 
Dag två i London blev en shoppingdag. Eller en Victoria's Secret shoppingdag åtminstone. Spenderade alldelles för mycket men vad ska man göra. Jag behövde nya underkläder. Köpte även Lou Teasdale's bok The Craft inne på Urban Outfitters och kan säga att jag är jättenöjd med det köpet.
Bortsett från shoppingen tog vi det mest lugnt. Skönt att vila upp sig lite.
 
 
 
Fredagen var en dag full av aktiviteter. Vi hade bokat in oss på Harry Potter Studio Tour vilket vi såg fram emot sjukt mycket. På morgonen sen insåg vi att det fanns billiga Where We Are Tour biljetter till salu för kvällens konsert så vi spontanköpte biljetter och slutate upp på Wembley Stadium framåt kvällen.
Studio Touren var helt otrolig. Jag ville gråta så bra var det. Ni fattar inte hur stort Harry Potter fan jag är. Köpte Butterbeer i solen också och det var bara allmänt PERFEKT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter Harry Potter studiosarna var det dags för konsert igen. Vi kom dit efter dörrarna hade öppnats men lyckades änå komma fram långt fram. All skidåkning och trängsel i liftköar har lönat sig! 5SOS var suveräna igen. De var bättre röstmässigt i Edinburgh, man kunde höra att de var lite trötta i London, men jäklar vilken show! Riktiga små rockstars uppe på scenen. Inte varja dag man får chansen att spela Wembley Stadium men de gjorde det hur bra som helst. One Direction var bättre röstmässigt denna gången. Harry var inte längre sjuk!! Vi stannade dock inte hela deras set för det är väldigt samma. 5SOS är alltid kul att se, skulle kunna se varje konsert hela turnén utan att tröttna för de är så bra performers, 1D däremot är lite för inövat. Sen är det ju inte 100% min musiksmak heller. 
 
 
 
 
Sista dagen stack vi till en musikfastival som Erik tipsade om. Det var väll rätt så OK, kände inte igen någon av artisterna och de hade inte riktigt lyckats med ljudsystemen så man hörde väldigt mycket mellan scenerna vilket gjorde det rörigt och noisy.. Stannade en stund innan vi åkte tillbaka och började packa ihop för att sen flyga hem tidigt morgonen därpå.
Mycket lyckad vecka. Älskar att resa!
 

A little trip to Edinburgh

Jag vet att jag har blivit världens sämsta blogguppdaterare och jag skäms över detta så nu kommer det lite nya inlägg under dagarna där det står om mina senaste äventyr. 
 
Efter att ha kommit hem från Korsika påbörjade jag mitt nya jobb som Assistent på Sony, något jag trivs oerhört bra med och det är kul att igen ha något att göra på dagarna. 
Redan efter en veckas jobb så var jag iväg en vecka på en resa som planerats nu i 11 månader, nämligen Edinburgh för Where We Are Tour!! Eftersom det inte fanns några bra flygbiljetter hem blev det dessutom en sväng ner till London men det kommer mer om det längre ner.
 
På måndagen begav jag mig tillsammans med Lina till Skottland och vår resa kunde börja. När vi kom fram i Edinburgh checkade vi in på hotellet som var jättetrevligt. Lite hårda sängar men mycket fräscht. Frukostserveringen var jättetrevlig och vi pratade en del med mannen som jobbade där, Uncle Andy. Efter att ha dumpat vår packning i rummet åkte vi in till stan för att äta kvällsmat. Pallade inte duscha eller byta om så lite halvgross åkte vi in till Old Town och gick för att äta indisk mat eftersom det är vad man äter när man reser till UK. 

Det första som händer när vi går in på restaurangen är att hela 5 Seconds of Summer + crew sitter innanför dörren. Vi blev ombedda att vänta och fick sitta där bredvid dem i 15 minuter vilket var ganska underhållande. Om någon undrar så kan jag genast säga att vi inte sa någonting eller bad om foton, vi tycker bägge det är väldigt respektlöst att störa någons middag. Precis som när vi i Milano sprang på dem på flygplatsen var det igen kul att se hur de beter sig utanför allt spotlight när där inte är fans eller kameror runt dem och ännu en gång var det en positiv upplevelse. Exakt samma personligheter som på scen och extremt australienska. Goldstar för att inte fake it!
 
Efter att ha ätit gick vi tillbaka till hotellet och avnjöt den vackra staden. Edinburgh är definitivt en av mina favoritplatser i världen. Om jag skulle göra en lista på mina favoritstäder skulle det antagligen vara Edinburgh, Lund & San Diego. 
 
Nästa dag var det konsertdags. Vi hade ju köpt early entrance biljetter så vi kom allra längst fram. Tydligen var det den största konserten i Skottsk historia. Ganska coolt. 
5 Seconds of Summer öppnade och det var ett jättebra set. När man ser dem live vet man att det finns ingenstans de hör hemma mer än uppe på scen. Jätteduktiga och väldigt närvarande! 
Efter det var det dags för One Direction. Harry var sjuk och kunde inte sjunga men det stoppade inte honom från att showa hela konserten och dansa runt som en galning. 
Roligt moment var när jag nästan tappade min telefon och han såg det, plockar upp ett gosedjur och börjar låtsas tappa det säkert 5 gånger samtidigt som han viker sig av skratt. 
Niall och Liam var också suveräna på scen. De tre verkligen lyfter showen! Louis var också bra men inte som det andra tre. Zayn kan ju onekligen sjunga men han ser ju inte ut som han vill vara där, jättetråkig. Zayn sjönk verkligen i mina ögon.
 
Efter konserten gick vi in till stan för att äta men det var stängt så vi fick gå tillbaka till hotellet och på vägen hitta vi ett litet ställe som sålde fish and chips! Var ganska trötta när vi kom tillbaka! Det är inte en jättekort promenad precis och vi hade dessutom stått upp i flera timmar på konserten. (Minus med early entrance är att det är early entrance och väntetiderna)
 
Nästa dag var det dags att flyga ner till London. Det var två extremt trötta tjejer som stod i kön för varsin stor kaffe när 5 Seconds of Summer går förbi. Andra gången vi springer på dem inne på en flygplats. Ashton såg och direkt och vinkade, log och sa hej. 
 
Här kommer massa bilder från Skottland. Allt om London kommer i nästa inlägg ;)
 
 
 #1DVIP
 
5 Seconds of Summer
 
Calum
 
Luke & Michael
 
Hey, we're taking on the world!
 
Michael
 
Lads Lads Lads
 
Nu kommer massa One Direction bilder:
 
Ziam :)
 
Niall
 
Harry
 
Louis
 
 Liam
 
Zayn
 
 Liam
 
Niall
 
Hur söta var dessa småtjejerna?
 
 
Airport coffee coffee coffee