Lång dag på vägen!

Blev en minst sagt tidigt i morse! 4.30 lämnade vi huset för att plocka uppAry och vid 5 var vi på motorvägen påväg mot Santa Cruz! Trots det lyckades vi inte undvika LA-traffic helt.. Gick ändå ganska smidigt att ta sig igenom! Sen stannade vi på IHOP och åt frukost någon timme efter LA innan resan fortsatte. Typ hela vägen var det bara massa farmland och odlingar! Helt sjukt vad mycket yta av ingenting också! Vi pausa lite då och då och klockan halv 1 var vi framme! Betydligt tidigare ön jag trodde. Men det tog ioförsig 7,5 h så kanske nt var mkt långsammare ändå! 
 
Efter ankomsten har det blivit promenad längs stranden, kvällsmat, följa med och handla lite och pratat! Supermysigt i Bob och Annettes Beach house verkligen! Här är dock kallt! Fryser ihjäl trots varma kläder och ändå är det typ 17 grader. Kommer bli en tuff vinter hemma...
Är så himla glad över att ha all släkt här! Känns väldigt skönt och hemma på något vis. Efter vi kör hem på fredag så kommer Jordan, John & Camille redan vara där med Johns tvilling Jill och hennes baby Payton! Ska bli kul och träffa de med!
 
Har varit vaken i 18,5 timmar nu så sovdags! Imorgon blir det lite runtvisning av Santa Cruz och så kommer Bob också som har varit iväg och jobbat och inne är här ännu!
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt! Coolt med släkten 😘

2012-11-21 @ 07:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0