Thanksgiving Break har officially startat!

Sista skoldagen idag innan thanksgiving break! Tiden bara rullar iväg! Nu är det lov en vecka sen är det bara 3 veckor kvar innan jullovet och då åker jag hem!!! 
Idag har Jim ringt och bekräftat att jag vill ha bilen så nu händer det! Har försökt fixa med försäkring. Herregud inte det lättaste! Imorgon måste jag få ordning på det och även öppna ett bankkonto. Skulle gjort det för länge sen men blev aldrig så.. Har iallafall googlat runt om bankkonton och vart i telefonsamtal med försäkringar. Känns nästan som man håller på att bli vuxen! Whaaat?! 
 
Resten av dagen har jag badat bubbelbad, ansiktsmask på och allt! Sen åt jag mat och kollade på Harry Potter. Den första filmen, ska fortsätta med nummer 2 och 3 och så vidare någon annan dag kanske imorgon. Ville ju helst se alla i ett med tar ett helt dygn så får dela upp det lite! 
 
Annars har det inte hänt så mycket spännande. Varit en ganska vanlig dag! Lämnade in mitt färdiga term paper. Men hon gillade ju utkasted jättmycket så ändrade bara några meningar som såg konstiga ut. Ni fattar inte hur smart jag känner mig här. Allt är så himla enkelt! Det boostar ju självförtroende ganska mycket! 
För övrigt har jag kommit fram till att jag vill jobba med psykologi blandat med dietist och sjukgymnast/personlig tränare! Så nu måste jag bara utforma ett jobb som innehåller alla! Kanske måste starta min egna business, hoppas inte för ekonomikursen jag läser är inget kul alls...
 
Gråa moln täckte San Diego idag på vägen til skolan.. Fortfarande fint!
 
Ansiktsmask på, redo för ett avslappnande bubbelbad!
A
 
Favoritfilmerna föralltid!
 
Älskar verkligen dessa strumporna. Skönaste någonsin att sätta på efter skolan!!
 
Detta är bilen som snart är min. Bara min alldeles egna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0