Tax papers ughhhhhhhhhhhhhhhh

Klockan är redan 1 och jag ska upp tidigt imorgon så blir väl ännu en kort uppdatering. Är ganska pigg så får se hur det går att somna sen... Iallafall, idag har jag spenderat vad som kändes som en evighet på att försöka lista ut hur man fyller i Tax papers. Känns så onödigt eftersom jag inte tjänar några pengar och jag vet allvarligt inte varför de vill ha in det.. Fick iallafall rätt på det tillsist och imorgon måste jag skicka de. 

Åt som vanligt lunch med Haein och hon sa att hon aldrig fyllt i tax papers förrut så hon var lika lost som jag. Vi prata om lite andra blandade saker och det var som vanligt supertrevligt. 
Efter det var det biologi och sådär halvvägs igenom kände jag bara hur mitt blodsocker sjönk.. Satt där och trodde jag skulle somna närsom, hjälpte inte precis att vi gick igenom baserna i genetik som jag lärt mig säkert 3 gånger redan.
 
Därefter var det psykologi och jag han köpa en mocha latte innan för att piggna till igen vilket hjälpte! LEktionen var intressant som vanligt och två personer höll sina extra credit presentationer. Jag ska göra det om några veckor. Tog en vecka jag inte har så mycket annat så jag kan fokusera mer på det. De två som hade idag hade iallafall jättebra presentationer som var kul att lyssna på. Det är ganska fritt vad man pratar om men det blir lite som en presentation av sig själv och åsiker plus drömmar.
 
Nu har jag precis rättat till min engelskauppsats. Känner mig ganska nöjd. Har också skrivit om källorna jag ska använda till mitt argument. Hoppas det också blev bra. Hade varit skönt att avsluta hela detta året med GPA 4.0. Förövrigt funderar jag på att gå med i ett honors society för psykologi. Det är nationellt och har en grupp på City som min lärare är ansvarig för. Psi Beta heter det. Vet allvarligt inte vad det innebär men det ser säkert bra ut i papperna. Och det är säkert intressant!
 
Igår föresten när jag gick i trapporna i parkeringshuset snubbla jag och slog mit knä. Gjorde fruktansvärt ont och nu är jag halvt handikappad! Fick ett jättekonstigt blåmärke för det är en perfekt cirkel i storlek av en femma mitt på knäet och har jättekonstig färg.
 
Igår när jag körde till skolan så flög ett flygplan lägre än jag någonsin sett förrut och jag kunde bara tänka på Elias som hela tiden försökte få ett på bild men vi missa alltid de med någon minut... Detta var ett stort British Airways vilket säkert gjorde att det kändes ännu närmre. Tyvärr fick jag inte upp telefonen i tid för att fota. Och det var i princip helt still på vägen pågrund av rusningstrafik så ni inte tror jag kör på motorvägen och tar foto..
Fick iallafall ett tillfälle idag igen, var inte i närheten av lika nära men ändå.. Och ja det är ingen zoom alls.
 
Bra morgonhumör? Literally sekunder efter jag vakande haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0