20 grader är inte varmt...

Idag bestämde jag mig för att gå ut och lägga mig på stranden och försöka jobba lite på min solbränna eftersom det trots allt var 20 grader. Vem försöker jag lura. 20 grader är inte särskilt varmt alls! Speciellt inte när det blåser. Jag gick ner till stranden i min klänning och frös nästan ihjäl och väl nere där låg bannemig folk i bikini och sola och jag kunde bara tänka "herregud och jag är den som är från landet där istiden aldrig försvann!"
Om ni inte fattat det ännu så blev det ingen solning för mig. Istället gick jag hela vägen längs stranden bort till klipporna och tillbaka. Mycket bättre...
 
Som tur är ser närmaste veckans väder ut att bli varmare. Det ska succesivt öka tills fredag då det ska va hela 27 grader. Förhoppningsvis är det varmt nog för lite solning så jag kan va redo tills att mamma, pappa och Elias kommer!
 
Har börjat lite på min psykologiuppsats. Inte världens största framgång hittills men det ska nog bli bra i tid till onsdagkväll. Det är jag helt säker på! Imorgon ska jag definitivt lägga lite mer tid på det och verkligen sätta mig och bara skriva! Sen blir det engelskauppsatsen också så småningom.. Ugh. Tråkigt. Får försöka ta lite pauser och underhålla mig mellan så jag får energi! :)
 
Solig dag idag! :D
 
Doppade iallafall fötterna i vattnet!
 
Älskar att jag kan ligga under täcket och läsa på min Kindle (orkar inte snurra bilden)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0