New York dag 2

Andra dagen i New York idag! Gick upp vid 8 tiden och gjorde oss i ordning. Sen gick vi ner och åt frukost, var sådär frukost. Blir antagligen så att vi går ut och käkar frukost resten av dagarna. 
Efter frukost åkte vi ner till Staten Island ferryn för att kolla på frihetsgudinnan. Tyvärr började den inte gå förens klockan 12. Förra året jag var här gick den dygnet runt så jag antog att det fortfarande gjorde det. Vi bestämde oss för att ta det imorgon. Istället började vi gå uppåt och tog oss förbi 9/11 memorial. Man kan inte se så mycket utifrån men man får betala endel för att komma in så vi nöjde oss med att gå runt utanför.

Efter det tog vi tunnelbanan upp till Central Park där vi gick runt en stund och bara njöt av tillvaron innan vi fortsatte in på 5th avenue och åt lunch på T.G.I.F. Vi bägge åt hamburgare och riktigt gott var det! Efter det fortsatte vi gå längs 5th tills vi kom till Times Square där vi gick in på Forever 21 och kollade kläder. Lite senare på eftermiddagen gick vi till hotellet och tog en paus innan vi gick till Macy's och Victorias Secret som ligger precis utanför vår hotell. Provade endel kläder men inget var bra... Köpte ett par skor dock så var lite söta inför sommaren. Axel hittade iallafall lite grejer. Vi passade på att köpa varsin Pizza slize till kvällsmat och sen till efterrätt gick vi till Pinkberry och köpte frozen yogurt! YUM!

Har varit en mycket lyckad dag!

Axel på Times Square

 
Axel väntar på att en Subway ska komma :)
 
Jag i Central Park (lägg märke till snön i bakgrunden)
 
Glad tjej :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0