Strandpromenad ♥

Har snart slutfört min första bok på min Kindle. Älskar den!!! Det allra bästa är att man kan markera citat och spara, det gör allt mycket lättare för nu behöver jag inte längre se till att ha pennor och papper till hands för att skriva ner och markera mina favoritdelar. För många kanske det verkar lite överdrivet att göra men jag gillar det. Jag gillar att tänka igenom vad de meningarna betyder mer än bara på ytan och se hur det kan vara metaforer för saker i ens egna liv. Men ja det kanske är konstigt... Eller annorlunda är kanske ett bättre ord.
 
Idag har jag först gjort mitt musikprov. Gick bra. Var inte jättesvår och man hade massa tid på sig! Missade några men inte allt för många!
 
Efter det så klädde jag på mig och gick ut på en promenad! Köpte en smoothie på Jamba Juice och fortsatte ner mot stranden där jag tog av mina skor och gick längs vattnet. Fortsatte nästan till klipporna börjar och var ute i säkert 2 timmar. Det var riktigt skönt och avslapnande att bara gå där och lyssna på musik utan att behöva tänka på något speciellt alls. 
 
Imorgon ska jag åka upp till Anita och Jim på förmiddagen och äta brunch. Sen ska vi åka ner till deras beach house som de börjat renovera nu! Ska bli kul att träffa de igen! Eventuellt stannar jag och kollar på Oscarsgalan men tror inte det för jag har två uppsatser att skriva och det vore skönt om jag kunde komma igång med de!
 
Världens härligaste strandpromenad! Vattnet var kallt men det var skönt att gå i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0