Då var det klart med kurser!!!

Är precis hemkommen från skoldag #2. Idag var det Pyschology in Lifespan development. Det vill säga Psyc230. Jag var nummer 2 på väntlistan för att komma in på kursen men kom med direkt så nu är jag helt regristrerad i alla mina kurser!! I denna kursen har jag samma lärare som i Psyc 101 vilket känns skönt eftersom jag vet ungefär hur hon lär ut. Det kommer bli fler arbeten och färre prov i denna kurs dock men det fungerar säkert det med.
 
Lektionen var i skolans nya byggnad som var jättefin! Riktigt fräsh! Den ligger dock på andra sidan campus från A-byggnaden där jag imorgon har lektion på tredje våningen innan min 10 minuters rast före lektion på 5 våningen i nya byggnaden! Det blir tight men inte omöjligt! Hoppas jag.. Tur det finns hiss i nya byggnaden haha!
 
Påtal om hissar så bor jag på tredje våningen och det finns en hiss men eftersom den är 5 meter längre från ingången så orkar jag inte gå dit så tar alltid trapporna, makes no sense jag vet. 3 våningar är dock inte värt att ta hiss. Plus jag kommer få vältränade ben!
 
Något bra som hänt idag är att jag sålde förra terminens abnormal psychology bok till Lisa så fick lite pengar! :) Också kul att se henne igen efter lovet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0